Poul Nellemose, der tidligere er kendt som stifter af belysningsvirksomheden TTS, har store eksportplaner for sin nye virksomhed Teamtronic, der blandt andet har leveret Odeons 2600 lysarmaturer. Men selvom han krydser fingre for den næste millionsucces, vil han holde fast i, at Teamtronic skal være fynsk.

Belysningsvirksomheden Teamtronic med iværksætteren Poul Nellemose i spidsen har i øjeblikket kikkerten skarpt rettet mod udlandet. Det ændrer dog ikke på, at Nellemose vil holde fast i Odense som kærligt hjem for sit nye livsværk.
I hans øjne er Fyns største by for alvor ved at komme på landkortet, når det gælder innovation, og han vil gerne beholde sin plads i netop det miljø.

Teamtronic A/S

Belysningsvirksomheden Teamtronic er stiftet i 2010 af den fynske iværksætter Poul Nellemose og holder til på Agerhatten i Odense SØ.Poul Nellemose en fortid som stifter af belysningsvirksomheden TTS, der blandt andet står bag trafiklys, cykeltavler og parkeringsautomater.

Teamtronic har netop leveret 2600 armaturer til Odeon og har også store kunder som SDU, Tietgenskolen og Bestseller.

Derfor har Nellemose ansat en administrerende direktør og to nye sælgere, og staben tæller i øjeblikket otte mand.

Målet er at ligge i konkurrence med de helt store spillere inden for belysning.

Teamtronic forventer i 2017 at omsætte for omkring 30 millioner kroner.

- Der ligger allerede klynger inden for teknologi her, og kommunen er meget innovativ. Man kan hurtigt drukne i en stor by, men her bliver man i højere grad nurset og hjulpet igennem. Byen lægger også vægt på at vise dens vækst, så der er mere profilering i det, siger Poul Nellemose.

Alle er fra Fyn

Hele Teamtronics stab består desuden af fynboer, hvoraf mange har en fortid sammen med Nellemose i belysningsvirksomheden TTS.

- Det er her, vi hører til, og vi vil gerne bygge videre på succeshistorierne sammen, siger han.

To af de ansatte er Poul Nellemoses sønner, og han lægger heller ikke skjul på, at der er planer om et generationsskifte, når han skal på pension.

- Når man selv har været i branchen i mange år, bliver man til tider lidt forsigtig, mens de unge er usårlige. De har en helt anden speed, siger den 54-årige iværksætter.

Teamtronic holder til på Agerhatten i Odense SØ.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Laks og trafiklys: Fynsk iværksætter skal på nye eksporteventyr

Laks og trafiklys: Fynsk iværksætter skal på nye eksporteventyr