Investerer i Middelfart: T.Hansen leder efter tomme lagerbygninger

Siden 2015 har Aller Petfoods produktionsanlæg og lager været til salg på Fabriksvej i Fredericia. Nu har T. Hansen-ejer Bent Jensen købt bygningerne for at benytte dem til lager. Administrationen for hunde- og kattefodervirksomheden Aller Petfood bliver i Fredericia og bliver nu blot lejere i ejendommen. Arkivfoto: Angelina Owino

Investerer i Middelfart: T.Hansen leder efter tomme lagerbygninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

T. Hansens store centrallager i Middelfart skal moderniseres med ny teknologi. Derfor leder virksomheden efter tomme lagerbygninger, som alle dens varer kan være i, mens det sker

T. Hansens ejer, Bent Jensen, er på jagt efter ekstra lagerkapacitet, så står man lige med 10.000 kvadratmeter ledig hal, er der interesse.

- Vi har allerede lejet os ind på to lokaliteter hos ADP på Middelfart Havn, og nu har vi fået ekstra kapacitet i Fredericia, men vi kunne godt bruge yderligere omkring 10.000 kvadratmeter, siger Bent Jensen.

Den ekstra lagerplads skal bruges, så det store centrallager i Middelfart kan optimeres.

- Vi skal have mulighed for at kunne erstatte den nuværende teknologi med nyt, og så er vi nødt til at sprede lageret i en periode, siger Bent Jensen.

På længere sigt vil det også for T.Hansen være interessant at se på mulighederne for lagerkapacitet i ADP's dryport i Taulov.

- Det er en rigtig god idé, man har fået, og det kunne være en mulighed for os. Vi har selv et areal, som vi kan bygge på, men måske vil vi hellere gør brug af en løsning som ADP's, siger Bent Jensen.

Vi er i den grad på jagt efter lagerplads, og her var en mulighed for at købe os plads i et område, som ligger fornuftigt for vores logistik.
Bent Jensen, ejer og adm. direktør for T.Hansen Gruppen

Har købt dyrefoder-fabrik

I december købte T. Hansen-ejer Bent Jensen via sit ejendomsselskab Ejendomsselskabet af 16.12.2010 ApS den nedlagte foderfabrik Aller Petfood A/S i Fredericia. Ifølge Tinglysningen.dk for syv millioner kroner.

Produktionen af foder blev lukket ned for år tilbage, og produktionshal og lager har stået tomme hen siden 2015, mens administrationen for Aller Petfood stadig har haft og vil have til huse i bygningen.

Nu skal fabrikshal og lager fyldes med lagervarer fra T. Hansen.

- Og du skal ikke til at handle med dyrefoder?

- Nej det skal jeg ikke, griner Bent Jensen og fortsætter:

- Det handler alene om, at vi har behov for ekstra lagerplads. Der er mange gode kvadratmeter i bygningen, og den stod til salg, og så købte vi, siger Bent Jensen.

Bygningen er ved at blive gjort klar til at kunne fungere som lager for reservedele fra T.Hansen-virksomheden.

- Det er relativt lidt, vi skal gøre, men noget skal der ske, og det er vi i gang med, for vi har brug for pladsen, siger Bent Jensen.

Sælger lejer sig ind

Aller Petfood A/S lukkede ned for produktion og lager på Fabriksvej i 2015 og flyttede produktionen til Vejen, hvorefter bygningerne blev sat til salg.

Ejendommen på Fabriksvej omfatter bygninger på i alt ca. 9000 kvadratmeter og et samlet grundareal på ca. 28.000 kvadratmeter, hvoraf de 10.000 kvadratmeter er ubebygget.

Aller Petfood omfatter blandt andet egen fabrik i Rusland, men har fastholdt hovedsædet i Fredericia.

- Og vi bliver. Vi har blot lejet os ind i de eksisterende administrationslokaler, oplyser Frederik Bylling, Aller Petfood.

Aller Petfood ledes af 4. generation af familien Bylling, Henriette Bylling.

T. Hansen Gruppen blev grundlagt i 1991 af Bent Jensen, og sælger under navnet thansen.dk autoudstyr og reservedele, scootere, cykler, m.m. Hovedkontoret ligger i Middelfart, og kæden beskæftiger omtrent 500 personer.

Investerer i Middelfart: T.Hansen leder efter tomme lagerbygninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce