Roskilde Bank slår nu fast, at der intet nyt er om et salg. Det sker efter, at den afgående bestyrelsesformand er citeret for det modsatte.
Der er intet nyt i sagen om et salg af Roskilde Bank. Det slår ledelsen fast i en fondsbørsmeddelelse, efter at den afgående bestyrelsesformand Peter Müller i onsdagens udgave af dagbladet Børsen blev citeret for, at han regner med at fremlægge et købstilbud på den ekstraordinære generalforsamling i september.

- Det er hensigten, at et salg skal gennemføres hurtigst muligt, men på hvilke vilkår og hvornår dette i givet fald kan ske, er det ikke muligt at vurdere på nuværende tidspunkt, skriver banken i meddelelsen.

Samtidig slår banken fast, at så snart udfaldet af den i gangværende salgsproces foreligger, vil dette blive offentliggjort i form af en fondsbørsmeddelelse.

Inden meddelelsen fra administrerende direktør Søren Kaare-Andersen havde Peter Müller allerede trukket sine udtalelser tilbage, da han i dagbladet Roskilde sagde, at aktionærerne alligevel ikke skulle regne med et købstilbud på generalforsamlingen i september.