Internationale øjne på dansk mode


Internationale øjne på dansk mode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vogue, Elle, Paris Hilton og en kinesisk popstjerne. De kommer alle sammen til København for at se på modetøj i den kommende uge.

København soler sig i international opmærksomhed i den kommende uge. Modeugen trækker kendisser og internationale modemagasiner til byen. Blandt andet kommer den berømte hotelarving Paris Hilton forbi og kaster stjernestøv over modemessen i Øksnehallen, ligesom Kelly Cha - som er en kendt popstjerne i hele Asien - skal tjekke dansk mode ud.

- Der kommer blandt andet et kinesisk tv hold fra Harpers Bazaar Fashion Television Beijing. Med sig har de en ægte celebrity - Kelly Cha - som er en meget berømt singer-songwriter i Asien. De ser modeugen gennem hendes øjne i TV-showet, så hun skal sidde på første række til flere forskellige modeshows i løbet af ugen, siger Berit Sandberg Jarmin, informationschef i Dansk Textil & Beklædning.

Den blonde hotelarving Paris Hilton besøger modemessen for at lave pr. for hendes egen tøj- og taskedesign.

Flere af de internationale modemagasiner tager også turen til København. Det er blandt andet den spanske udgave af Vogue, det hollandske Elle, amerikanske style.com, italienske Collezione Donna og Sportswear International.

Op mod 50.000 journalister og branchefolk forventes at besøge København i forbindelse med modeugen, som åbnes officielt torsdag.

Internationale øjne på dansk mode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce