Ingeniørerne ud af AC


Ingeniørerne ud af AC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingeniørforeningen har stillet krav, som Akademikernes Centralorganisation ikke kan imødekomme. AC's formand Sine Sunesen betragter det som en reel udmeldelse.

Ingeniørforeningen forlader Akademikernes Centralorganisation (AC). Formanden for AC Sine Sunesen oplyser til Ritzau, at Ingeniørforeningen har rejst nogle krav, som AC ikke kan opfylde.

- Ingeniørforeningen har stillet en række konkrete krav, og rækkevidden af dem har AC's øvrige organisationer ikke tænkt sig at imødekomme. Derfor er det en ren udmeldelse, de er kommet med i dag, og det ved Ingeniørforeningen godt, siger Sine Sunesen til Ritzau.

AC har 10 medlemsorganisationer på knap 260.000 medlemmer. Ingeniørforeningen repræsenterer ifølge Sine Sunesen omkring 67.000 medlemmer inklusiv studerende og pensionister.

- Det er jo en stor AC-organisation, der melder sig ud. Vi synes det er ærgerligt, at vi ikke er samlet i en fælles hovedorganisation længere, men når det er sagt, så må det være på den måde. Det er ikke noget, der får indflydelse i forhold til vores arbejde, siger Sine Sunesen.

Ingeniørforeningen har ifølge AC-formanden varmet op til en udmeldelse i længere tid og forgæves forsøgt at skabe en alternativ organisation.

Ingeniørerne ud af AC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce