Ingeniører: ja til nytænkning


Ingeniører: ja til nytænkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingeniørforeningen finder plan om lønkommission yderst positiv og peger på behovet for også at inddrage forskellen mellem den private og den offentlige sektor.

Ingeniørforeningen finder det yderst positivt, at statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) nu lukker op for en lønkommission. Foreningen mener nemlig, at der i høj grad er brug for at tænke nyt, hvis den offentlige sektor fremover skal kunne stå distancen som et attraktivt arbejdsmarked.

Dermed mener ingeniørerne ikke, at det er nok blot at se på forskellen i løn mellem mænd og kvinder.

- Der er også forskellen på det offentlige og det private arbejdsmarked. Og forskellene er til at få øje på, siger Lars Bytoft, formand for Ingeniørforeningen. Han henviser til, at ingeniørerne kan opleve lønforskelle på op til 20 procent mellem det offentlige og det private - for det samme arbejde.

Det vigtigste ifølge ingeniørernes formand er at kigge mere differentieret på den enkelte medarbejder. De, der yder en ekstra indsats, skal kunne høste en markant belønning i højere grad end i dag.

- Så hvis statsministeren med talen om "spændende lønsystemer" mener bonusløn og lønpakker, som man kender det fra det private, hilser jeg signalet meget velkomment, siger Lars Bytoft.

Ingeniører: ja til nytænkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce