Industriens parter i Forligsinstitutionen


Industriens parter i Forligsinstitutionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Industriens parter er kaldt i Forligsinstitutionen for at nå frem til en løsning i overenskomstforhandlingerne. Parterne er indkaldt til møde fredag.

Efter lange forhandlinger uden resultat har forligsmand Asbjørn Jensen indkaldt industriens parter, CO-industri og DI - Organisation for erhvervslivet - til et "orienterende møde" i Forligsinstitutionen. Det oplyser CO-Industri.

Mødet er indkaldt, efter parterne skiltes søndag uden at have aftalt nye møder.

Parterne skal mødes i Forligsinstitutionen fredag klokken 11.

Overenskomstforhandlingerne på industriens område omfatter vilkårene for 210.000 industriarbejdere og funktionærer på det danske arbejdsmarked.

Indkaldelsen er nye toner fra Asbjørn Jensen, der for få dage siden ikke havde planer om at indkalde parterne i forligsinstitutionen foreløbigt. Han understregede mandag, at forhandlingerne er vanskelige, men det vil være "tosset", hvis parterne ikke selv kan finde en løsning,

CO-Industri og DI opgav søndag at blive enige, selv om de fra starten havde sat 14. februar som deadline.

CO-industris formand, Dansk Metals formand, Thorkild E. Jensen, forhandler overenskomst på lønmodtagernes vegne, mens DI's formand, Hans Skov Christensen, repræsenterer arbejdsgiverne i industrien.

Begge parter har lagt en dæmper på forventningerne til en forhandlingsresultat og givet udtryk for, at det bliver svært at nå til enighed.

Industriens parter i Forligsinstitutionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce