Indtjening tynget af moderniseringer


Indtjening tynget af moderniseringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TØJ: Trods stigende omsætning faldt resultatet af den primære drift

Administrerende direktør i Jørgen & Jørgine A/S siden 1. juni 2004, Søren Bebe Nielsen, vil fortsætte familievirksomheden efter samme metoder, som faderen har gjort de seneste årtier.

Konceptet med "smart tøj til fornuftige priser", som kæden selv kalder sin strategi, skal der altså ikke røres ved.

- De kommende år vil vi også bruge megen energi på modernisering af vores butikker. Vi mangler stadig halvdelen af dem, siger 44-årige Søren Bebe Nielsen, der i lighed med sine søskende har været ansat i firmaet siden 1980'erne.

- Det er måske derfor, generationsskiftet er gået så smertefrit. Vi skændes i hvert fald aldrig indbyrdes. Vi holder derimod sammen, siger direktøren, der omtaler sin far og kædens grundlægger som "vor far".

Hans søster, 47-årige Susan Bebe Andersen, står for indkøb af dame- og pigetøj, mens broderen, 41-årige Jesper Bebe Nielsen, klarer herre- og drengetøjet i samarbejde med direktøren.

Selv om omsætningen i Jørgen &Jørgine A/S steg fra 252 til 264 mio. kr. i forhold til forrige regnskabsår, faldt resultatet af den primære drift fra 12 til 5 mio. kr. på grund af blandt andet store udgifter til moderniseringerne.

- Det koster. Men vi kan se, omsætningen stiger med det samme, en modernisering af en butik er gennemført, siger Søren Bebe Nielsen.

I fjor blev der moderniseret forretninger i Kolding, Næstved og Rosengårdcentret, og i år er kæden allerede i gang med at renovere endnu en butik i Rosengårdcentret.

Samtidig steg lønudgifterne med knap fire mio. kr., selv om antallet af fuldtidsansatte kun steg fra 274 til 277.

Indtjening tynget af moderniseringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce