Ikke flere cigarer i Århus


Ikke flere cigarer i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skandinavisk Tobakskompagni lukker cigarfabrikken i Holme ved Århus. Cirka 120 medarbejdere mister jobbet, når produktionen lukker i løbet af 2009.

Det er snart sidste chance for at få en cigar i Århus. Skandinavisk Tobakskompagni (ST), der står bag Nobel Cigargroup, lukker fabrikken inden udgangen af 2009, og omkring 120 medarbejdere mister derfor jobbet på fabrikken i Holme ved Århus.

ST er ved at skære ned, så fem cigarfabrikker bliver til tre. Fabrikken i Nykøbing Falster fortsætter, og i 2010 åbner Europas største cigarfabrik i Belgien, forklarer Niels Frederiksen, administrerende direktør i ST.

- Cigarproduktionen skal nedlægges i Holme, og det berører 115-120 medarbejdere, I Nykøbing vil der blive skabt yderligere 25 nye arbejdspladser, siger han.

Fabrikken i Århus ruller 185 millioner cigarer hvert år, mens den nye fabrik i Belgien ventes at producere 1,1 milliarder cigarer, når den står klar i 2010. Skandinavisk Tobakskompagni producerer hvert år 1,7 milliarder cigarer, og det er blandt andet nye skrappe rygeregler, der nu får virksomheden til at lukke i Århus.

- Markedet er selvfølgelig presset på grund af de mange restriktioner, men det her er samtidig et led i at ruste os til fremtiden og blive mere effektive, siger Niels Frederiksen.

Ikke flere cigarer i Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce