Ikea hyrer fynsk ingeniørfirma


Ikea hyrer fynsk ingeniørfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBH Rådgivende Ingeniører A/S med hovedsæde i Odense skal projektere Ikeas nye kæmpevarehus på Fyn

Arkitektfirmaet hedder White og ligger i København, men som rådgivende ingeniør har Ikea valgt OBH Gruppen med hovedsæde i Odense til at projektere byggeriet af møbelkædens nye, store varehus på Fyn. Tillige har Ikea og OBH underskrevet en hensigtserklæring om, at det rådgivende ingeniørfirma også skal stå i spidsen for et nyt Ikea varehus i Aalborg.

- Det er en af vores helt store ordre, siger souschef Hans Henrik Olesen i OHB-Gruppen A/S.

- Og vi skal ud og finde et par nye medarbejdere til opgaven. Men vi har afdelinger over hele landet, og vi kan trække på medarbejdere fra de andre afdelinger også, siger Hans Henrik Olesen.

Stort men enkelt

Ikeas nye varehus på hjørnet af Ørbækvej og Stærmosegårdsvej bliver Danmarks største varehus for møbler og boligartikler. Grunden er 56.800 kvadratmeter stor, og varehuset bliver på 34.500 kvadratmeter. Lidt svære størrelser at forestille sig, men Ikeas nuværende varehus i Tilst ved Århus kan ligge inde i det nye varehus i Odense to gange.

- Det er et stort byggeri, men det er ikke lige så kompliseret, som det er stort, siger Hans Henrik Olesen.

OBH hidtil største og mest komplicerede opgave har været som totalrådgiver på renovering af herregården Nr. Vosborg i Vestjylland.

Ikeas nye varehus i Odense skal bygges i to etager og stå på søjler, så der bliver plads til parkering under huset.

- Vi er i fuld gang med at projektere. Nedbrydningsentreprisen er den første, der kommer i udbud. De eksisterende bygninger på arealet skal være væk, så byggeriet kan gå planmæssigt i gang til november i år, siger Hans Henrik Olesen.

Danmarks største varehus skal være klar til at tage imod kunderne i slutningen af 2009. På det tidspunkt regner Hans Henrik Olesen med at være i fuld gang med at bygge endnu et Ikea-varehus i Aalborg.

Ikea hyrer fynsk ingeniørfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce