Den danske Spiseguide har for andet år i træk nomineret No. 61 og Rudolf Mathis til eftertragtede priser

Det er en præstation i sig selv at blive nomineret til de årlige priser i Den danske Spiseguide, og at blive det to år i træk er usædvanligt.

Men ikke desto mindre er det præcis, hvad to kendte, fynske restauranter netop har præsteret.

Restaurant no. 61 i Vindegade i Odense er blandt de fem bud til prisen for "Årets Bistro/Brasseri". Restauranten, der ejes og ledes af kokken Martin Pilsmark, skal i år konkurrere med Aalborgrestauranterne Can Blau og Fusion, Brasserie Ferdinand i Aarhus og Restaurant Pluto i København.

Rudolf Mathis med i opløbet

Selvom der kun er ganske få gengangere blandt de nominerede til spiseguidens priser, er det også andet år i træk, Kerteminderestauranten Rudolf Mathis er faldet i redaktionen bag Den danske Spiseguides smag.

Rudolf Mathis er nomineret til "Årets Fiske & Skaldyrsrestaurant" og er oppe imod Fishmarket og Kødbyens Fiskebar i København, Klassisk Fisk i Aarhus og den færøske fiskerestaurant Etika fra Torshavn.

Restaurantchef nomineret

Foruden de to restauranter har også Heine Egelund fra Sortebro Kro ved Den Fynske Landsby gjort et positivt indtryk på redaktionen bag Den danske Spiseguide. Han er en af de fem nominerede i kategorien "Årets restaurantchef/tjener".

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.

Mere om emnet

Se alle
Odense-restaurant hjælper flygtninge

Odense-restaurant hjælper flygtninge

11
Odense-restaurant tættere på titlen som Årets spisested

Odense-restaurant tættere på titlen som Årets spisested

Kokkens køkken:

Kokkens køkken: