Huspriserne stabiliserer sig


Huspriserne stabiliserer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huspriserne er begyndt at være mere stabile - og nogle steder er de ligefrem begyndt at kravle opad. Samtidig går det hurtigere med at få solgt boligen.

Det er blevet lidt bedre at være boligejer. Det seneste kvartal har huspriserne stabiliseret sig, og i hovedstadsområdet er priserne endda begyndt at stige. Samtidig er boliger ikke så længe til salg som tidligere i hele landet, viser tal fra Boligsidens kvartalsstatistik.

Priserne på villaer og ejerlejligheder stiger dog ikke, men de er kun faldet med omkring to procent det seneste kvartal. I København er den gennemsnitlige udbudspris på enfamiliehuse endda steget med to procent i forhold til sidste kvartal.

- De små prisstigninger i hovedstaden vidner om fremgang og en begyndende stabilitet på det danske boligmarked. Det er specielt interessant, fordi boligmarkedets udvikling ofte tager afsæt her, siger kommunikationschef hos Boligsiden Birgit Daetz.

De såkaldte liggetider for både villaer og ejerlejligheder er faldet med omkring 17 procent i hele landet. Det vil sige, at en bolig nu i gennemsnit har en liggetid på otte til ni måneder.

Trods det generelle fald i hele landet er der også her store regionale forskelle. I hovedstadsområdet er liggetiden faldet med 34 procent, hvor den for eksempel kun er faldet med ni procent i Syd- og Vestsjælland.

- Med stabile priser og en faldende liggetid er der mange indikationer på, at markedet for alvor er begyndt at stabilisere sig i forhold til for et år siden, siger Birgit Daetz.

Huspriserne stabiliserer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce