Hun har Fyns bedste praktikplads

Lise Lotte Lauridsen, til højre, har Fyns bedste læreplads hos ECOstyle, hvilket blev bekræftet af firmaets administrationschef, Lotte Skøtte, da de to sammen modtog prisen i Storms Pakhus. Foto: Kasper Fladmose

Hun har Fyns bedste praktikplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lise Lotte Lauridsen er handelseelev hos ECOstyle i Odense, som blandt godt 40 virksomheder er kåret som Årets Læreplads blandt eleverne på Tietgen Business.

Odense-firmaet ECOstyle på Hvidkærvej er kåret som årets bedste læreplads blandt eleverne på Tietgen Business, der har peget på netop ECOstyle blandt 40 fynske virksomheder. Det skete på baggrund af en indstilling fra handelselev Lise Lotte Lauridsen, som ikke er i tvivl om, at hun på arbejdspladsen har fået begyndelsen på den fremtid, hun altid har drømt om.

Hun er i gang med en erhvervsuddannelse inden for handel, og undervejs i forløbet indgår en periode som elev i en virksomhed.

- ECOstyle er et kæmpe forbillede for alle de virksomheder, som overvejer at tage en elev ind, men som er usikre på, om det kan lade sig gøre, mener Lise Lotte Lauridsen, som arbejder hårdt på at gøre sig så uundværlig i elevtiden, at firmaet bliver nødt til at ansætte hende, når hun er færdig med sin uddannelse. 

Hun arbejder med salg, indkøb og logistik i ECOstyle, som ifølge sin hjemmeside er " leverandør og udvikler af organisk gødning og effektive bekæmpelses-midler, baseret på naturligt forekommende aktivstoffer, så vidt det er muligt."

Lise Lotte Lauridsen og administrationschef Lotte Skøtte fra ECOstyle modtog onsdag sammen prisen for Årets Læreplads ved et arrangement på Storms Pakhus tæt på Tietgen Business' lokaler i Lerchesgade i Odense.

Hun har Fyns bedste praktikplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce