Fynske turistattraktioner hjælper hinanden til flere gæster ved at tilbyde loyale årskortholdere og klubmedlemmer rabatter hos andre forlystelser, zoologiske haver og museer.

Vi giver her et overblik over rabatterne hos nogle af de store turistmagneter. Har du kendskab til andre årskort med rabatter hos konkurrerende, fynske attraktioner, er du mere end velkommen til at føje dem til kortet her.

Sådan gør du:
1. Aktivér redigering øverst i kortets højre hjørne
2.Find den aktuelle placering å kortet. Du kan enten zoome eller søge efter en bestemt adresse.
3. Vælg "tegn en markør" øverst til højre og klik den ned på den rigtige placering.
4. Udfyld tekstfelterne og gem.

Der er typisk andre fordele, såsom særlige klubarrangementer, rabatter i butikker og på restauranter eller fordele for ledsagere, som ikke er medtaget i oversigten her.

Detaljerede årskortpriser fremgår af attraktionernes hjemmesider.

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.

Mere om emnet

Se alle
Turistattraktioner vinder på at sende gæster videre

Turistattraktioner vinder på at sende gæster videre