Hillary Clinton beklager sit e-mail-rod


Hillary Clinton beklager sit e-mail-rod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter ikke at have villet undskylde for brug af privat server, siger præsidentkandidaten, at hun dummede sig.

"En fejl".

Hillary Clinton, USA's kommende præsident, hvis det står til hende selv, kommer nu med en undskyldning i forbindelse med, at hun i sin tid som udenrigsminister benyttede sin private e-mail-server til arbejdsformål.

Præsidentkandidaten har i flere forskellige interview i løbet af weekenden ellers nægtet at undskylde. Men over for ABC News erkender Clinton nu, at hun har dummet sig.

- Det var en fejl. Det er jeg ked af. Jeg tager ansvaret for det, siger Clinton i interviewet.

De omstridte e-mail er blevet en hæmsko for den tidligere førstedames præsidentkampagne, da kritikerne har sat spørgsmålstegn ved, hvordan Clinton håndterer følsomme informationer, og hvordan hun forholder sig til åbenhed over for offentligheden.

I lang tid blev Clinton betragtet som Demokraternes stensikre præsidentkort, men de seneste meningsmålinger har været mere fordelagtige for senatoren Bernie Sanders, der eksempelvis fører i målingerne i den vigtige delstat New Hampshire.

Derudover kan hun komme i konkurrence med den nuværende amerikanske vicepræsident, Joe Biden, hvis han vælger at stille op.

Udenrigsministeriet i USA annoncerede tirsdag, at en person vil blive udvalgt til at forbedre arbejdet med at bevare officielle dokumenter til historisk brug samt at skabe mere åbenhed i kølvandet af e-mail-skandalen.

Det amerikanske forbundspoliti (FBI) har fået kontrollen over Clintons server. Det estimeres, at over 300 e-mail med klassificeret indhold røg gennem præsidentkandidatens private system.

Udenrigsministeriet offentliggør løbende bunker af e-mail fra Clintons arkiv.

Hillary Clinton beklager sit e-mail-rod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce