Den fynske kosmetikdronning Heidi Sommer har solgt sin kæde af kosmetologskoler, men tjener stadig penge på bygningerne.
Hun er kendt for sit ferskenfarvede slot, en ond skilsmisse fra rigmanden Jens Dinesen og for sit livsværk - en kæde af kosmetologskoler.

Men i dag tjener den fynske kosmetikdronning Heidi Sommer primært sine penge på sin ejendomsportefølje samt på investeringer i vedvarende energi.

Siden hun ved årsskiftet 2007 solgte sine kosmetologskoler til en tidligere elev og ledende medarbejder for et tocifret millionbeløb, har aktiviteterne i hendes nye holdingselskab Heidi Sommer Holding af 1. januar 2007 været baseret på blandt andet vindmølleparker, som gav et overskud på knap fire millioner kroner efter skat.

Årsregnskabet afslører, hvor meget Heidi Sommer er god for: 49,5 millioner kroner.

Ejer mange ejendomme

Hun ejer stadig ejendommene, som kosmetologskolerne drives fra, og dertil kommer en lejlighed i London, et sommerhus i Cannes, et slot i Frankrig, Bjørnemose Gods på Fyn.

Og så er der selvfølgelig det ferskenfarvede slot, som hun var lige ved at miste i opgøret med ex-manden Jens Dinesen, som er far til hendes to yngste børn.

Den 50-årige mangemillionær, som er fra Odense, er flere gange blevet slæbt igennem sladderpressen på grund af sit glamourøse privatliv.

Men hun er også i Ekstra Bladet blevet beskyldt for at have tjent millioner på at lokke unge mennesker til at betale for en uddannelse på sit International Training Academy.

Kritikken går blandt andet på, at uddannelsen ikke er grundig nok, og at de studerende har svært ved at få job bagefter.

- Kritik er misundelse

Heidi Sommer har ikke lagt skjul på, at hun mener, at kritikken fra blandt andet Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund bunder i misundelse, fordi hun har skabt en privat kosmetologuddannelse, der konkurrerer med de offentlige uddannelser.
  • Fyens Stiftstidende