Headhunter: Voldsomt vokseværk i Ordbogen

It-firmaet Ordbogen har lige som mange andre it-firmaer svært ved at finde højtuddannede it-specialister - nu har de hyret canadiske Whitney Jorgesen som rekrutteringschef. Hun har allerede ansat de første otte nye medarbejdere.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Headhunter: Voldsomt vokseværk i Ordbogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På tre uger har ny rekrutteringschef i it-firmaet Ordbogen A/S i Odense hentet otte nye medarbejdere - målet er 30 i år og flere hundrede over de næste år.

Den fynske it-virksomhed Ordbogen A/S har længe haft store problemer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft for at sikre udviklingen i virksomheden.

Nu har firmaet ansat en canadisk rekrutteringchef, som bliver afgørende i den vækst, som firmaet venter både i år og de kommende år.

Canadiske Whitney Jørgensen startede 4. januar og ansatte otte nye medarbejdere på de første to en halv uge i firmaet. Hun er dermed godt i gang med at nå de 30 nye medarbejdere, som er målet for 2016.

Det er dog bare starten, siger den 29-årige canadier selv.

- Min primære opgave i virksomheden er at være med til at sikre udviklingen og internationaliseringen. Jeg forventer at skulle ansætte 400 nye folk, så vi er 500 medarbejdere om fem år, siger Whitney Jørgensen.

Hun hedder egentlig Jorgensen, men har tilføjet stregen til sit efternavn, som indikerer hendes danske aner. Hendes far udvandrede med sine forældre som barn til Canada, hvor familien bosatte sig i Toronto-området.

Nu har hun sat sin ejendomsmægler-karriere i hjembyen på standby, mens hun arbejder for Peter Revsbech, adm. direktør i Ordbogen.

Han er stærkt begejstret for firmaets nye rekrutteringschef.

- Whitney har den x-factor, som vi skal bruge i det job. Vi har selv forsøgt at løse opgaven med at hente talent selv, og vi har haft rekrutteringsfirmaer på, men uden held. Den måde, Whitney er gået til opgaven på, er helt unik, og hendes resultater de første uger er uden sammenligning med det, vi tidligere har oplevet, siger Peter Revsbech.

Ordbogen har mere end en million daglige søgninger i sine online-ordbøger på hverdage, men laver også indlæringsværktøjer som Grammatip, som i 2014 havde 52 millioner sidevisninger. Firmaet havde i sidste regnskab et plus på 6,2 millioner kroner efter skat og en bruttofortjeneste på 27 mio. kroner.

Headhunter: Voldsomt vokseværk i Ordbogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce