Har slet ikke tid: 32-årig siger ja til at blive it-formand

Jonathan Bornemann er ny formand i Technology Denmark, hvor adm. direktør i Ordbogen A/S, Peter Revsbech, hidtil har siddet i spidsen. Arkivfoto

Har slet ikke tid: 32-årig siger ja til at blive it-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årige Jonathan Bornemann, direktør i House of Code, overtager formandsposten i it-foreningen Technology Denmark efter adm. direktør i Ordbogen A/S, Peter Revsbech.

Han er formand for unge-bestyrelsen Next i Fynsk Erhverv og står i spidsen for en hastigt voksende it-virksomhed med afdelinger i Odense og i Aarhus.

Nu bliver fynske Jonathan Bornemann også formand for bestyrelsen i it-brancheforeningen Technology Denmark, som blev stiftet for to et halvt år siden.

Selv om han i virkeligheden ikke har tid til en stor tillidspost yderligere, så understreger 32-årige Bornemann, at det lå lige til højrebenet at sige ja.

- Det er et arbejde, der ligger mit hjerte nært, da Technology Denmark arbejder med emner, som i den grad også har betydning for mig og vores virksomhed, nemlig rekruttering og fastholdelse af de gode talenter til vores it-virksomheder, siger den nyudnævnte formand for foreningen.

Han sender en stor tak til afgående formand - og medstifter af Technology Denmark - Peter Revsbech, adm. direktør i Ordbogen A/S.

- Peter har ydet en kæmpe indsats for at etablere og søsætte Technology Denmark. Han står samtidig i spidsen for en vækstvirksomhed, som også har brug for hans opmærksomhed, men heldigvis så fortsætter han som del af et advisory board, hvor vi får adgang til hans viden og erfaringer, siger den nye formand.

Udover Peter Revsbech stopper Michael Goodsite, professesor og dekan fra SDU, også i bestyrelsen hos Technology Denmark. Han afløses af Martin Svensson, institutleder for matematik og datalogi på SDU.

Tinderbox og fellowship

Jonathan Bornemann ser frem til at fortsætte arbejdet på et meget konkret plan, så brancheforeningen i endnu højere grad end tidligere skal tage konkrete skridt til at øge tiltrækningen og fastholdelsen af it-talenter.

- Vi skal fortsat være den, der arbejdet helt konkret med løsninger som vores talent-event på Tinderbox, hvor vi har fået tiltrukket folk fra Aarhus og København, og vores Talent Fellowship i samarbejde med SDU, siger han.

Den unge direktør har i dag 30 ansatte under sig i app-virksomheden House of Code, som etablerede sig i Odense for fire år siden og efterfølgende også har åbnet et kontor i Aarhus, hvor tre af virksomhedens ansatte sidder i dag.

Har slet ikke tid: 32-årig siger ja til at blive it-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce