Håndværksrådet: Fradragspakken haster


Håndværksrådet: Fradragspakken haster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folketinget bør hastevedtage skattefradraget, så ordrer ikke aflyses, siger Frank Korsholm, Håndværksrådet.

Det haster med at få vedtaget regeringens lovforslag, som giver folk skattefradrag for håndværkeres arbejde i hjemmet. Forslaget skal begrænse sort arbejde samt skabe job.

Det siger Håndværksrådets politiske chef Frank Korsholm i en kommentar til, at Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, vil bede de andre partiers gruppeformænd hastebehandle regeringens lovforslag, så det kan vedtages inden grundlovsdag.

- Det bakker vi op. Det er vigtigt at få det kørt hurtigt igennem Folketinget, så man undgår, at der opstår spekulation i at udskyde bestilling af håndværkere, siger Frank Korsholm og tilføjer:

- Det er om at få det hurtigt igennem, så vi kan få gang i erhvervet, og folk kan få bestilt håndværkere.

Håndværksrådet regner med, at skattefradraget vil betyde, at flere håndværkere kommer i arbejde ligesom i Sverige, hvor et lignende forslag har begrænset sort arbejde og fået flere i sving.

- Vi er fuld af fortrøstning. Vi læner os op ad de svenske erfaringer, selv om den danske ordning ikke er fuldstændig magen til den svenske. I Sverige har de haft rigtigt gode erfaringer, og der er skabt masser af omsætning, og sort arbejde er gjort hvidt, siger Frank Korsholm.

Håndværksrådet er meget tilfreds med regeringens forslag, der på forsøgsbasis giver skattefradrag frem til 2013, men ønsker ordningen gjort permanent, forklarer han.

- Lad os nu se. Der er god tid at løbe på til 2013, men det er ingen hemmelighed, at vi gerne ser det gjort permanent, siger Frank Korsholm.

Håndværksrådet: Fradragspakken haster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce