Håndværkerrod: Odense-restaurant skubber åbning

Kim Lei-Jensen åbner fredag den 3. maj sin restaurant Lei:k i La Piazzas gamle lokaler på Brandts. Arkivfoto.
Foto: Jørgen Hansen

Håndværkerrod: Odense-restaurant skubber åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den facebookfinansierede bøfrestaurant Lei:k åbner i Brandts Passage den 3. maj.

Fredag den 3. maj holder butikkerne i Odense Open by night, og samme aften åbner byens nyeste restaurant, Lei:k, i Brandts Passage.

Hidtil har 1. maj været den forventede åbningsdag, men håndværkerne er stadig i gang med at ombygge lokalerne, der tidligere husede restauranten La Piazza, og derfor er åbningen udskudt to dage.

Allerede kan du smugkigge på bøfrestaurantens menukort, der bærer præg af kærlighed til klassiske retter og råvarer og således også har noget til dem, der ikke har appetit på en stor bøf.

På åbningsaftenen vil der dog være en specialmenu, oplyser restauratør Kim Lei-Jensen.

Han har i fire år været selvstændig med Brobygårds Køkken i Brobyværk på Midtfyn og vakte opsigt, da han tidligere i februar finansierede sin nye restaurant ved at efterlyse investorer på Facebook. Otte banker havde afvist at låne ham penge, men på en uge lykkedes det ham at låne 377.000 kroner af venner og bekendte.

Håndværkerrod: Odense-restaurant skubber åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce