Google-chef og Maersk-formand nye talere på Thinkers50

Smilet var bredt hos bestyreslesformand Jim Hagemann Snabe, da A.P. Møller-Mærsk holdt generalforsamling i Bella Center i København for et lille år siden. Maersk har dog stadig store udfordringer at slås med, måske vil Jim Hagemann Snabe løfte lidt af sløret for, hvordan de kan løses, når han taler på Thinkers50 i Odense. Foto: Ida Guldbæk Arentsen, Scanpix

Google-chef og Maersk-formand nye talere på Thinkers50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17 talere - heraf fire danske - skal tale på to-dages arrangement for business-folk til efteråret i Odeon i Odense.

Der er 17 talere - eller speakers, som de kaldes på internationalt business-sprog - klar til Thinkers50 European Business Forum i slutningen af september. Og der er flere prominente navne blandt de seneste seks, der er blevet hyret.

Blandt dem er grevinde Alexandra, som er et ubeskrevet blad i business-sammenhæng, og hun kommer i selskab med nogle af de virkeligt tunge drenge.

Det er lykkedes at hyre Googles topchef Europa, Matt Brittin, som er talsmand for Google i Europa på flere områder, blandt andet omkring indhold og digitale færdigheder.

Formanden for bestyrelsen i A. P. Møller-Maersk, Jim Hagemann Snabe, der også er formand for den tyske Siemens-koncern, er der ligeledes indgået aftale med. Snabe er i Maersk i gang med en større omstilling, hvor der skal sælges flere dele fra - blandt andet oliedelen - samtidig med, at Maersk har påbegyndt en stor digital satsning i samarbejde med IBM, et projekt med udgangspunkt i blockchain-teknologien.

Målet er at strømline hele logistik-delen med containere og havneterminaler, som Maersk udelukkende vil koncentrere sig om i fremtiden. Fredag kom Maersk med 2017-regnskabet, som afslørede, at der stadig er meget at gøre for den hæderkronede virksomhed.

Jim Hagemann Snabe skal tale om ledelse, herunder om emnerne i hans anmelderroste bog, "Dreams & Details", og han tager Mikael Trolle (tidligere dansk landsholdstræner i volleyball og medforfatter til bogen) med på scenen.

De senest tilknyttede talere tæller yderligere to danskere, branding-eksperten Martin Lindstrøm, og den lokale robot-iværksætter Esben Østergaard, Universal Robots. Endelig er Harvard-professor Whitney Johnson hyret, hun har skrevet en bog om at disrupte sig selv.

De 17 talere
Grevinde Alexandra, etisk lederskab

Matt Brittin, Google, europæisk topchef

Jim Hageman Snabe, formand for bestyrelsen i Maersk og Siemens

Whitney Johnson, Harvard Business School, har skrevet en bog om at disrupte sig selv

Esben Østergaard, stifter og udviklingsansvarlig hos Universal Robots

Martin Lindstrøm, branding-ekspert

Roger Martin, business-tænker, en af verdens førende

Jimmy Maymann, medie- og brandingekspert, tidligere Huffington Post

Don Tapscott, blockchain-ekspert Alexander Osterwalder, business-tænker Casper von Koskull, Nordeas topchef Tania de Jong, operasanger Johanna Mair, ekspert i social innovation Andrew Shipilow, professor, Insead Erica Dhawan, Harvard, vækst- og udviklingsekspert Chris Zook, business-tænker Peter Fisk, inovations- og vækstekspert, vært for Thinkers50

Honorarer fra 75.000 kroner

Selv om alle talerne har deres på det tørre og tjener gode penge, kommer de ikke til Odense for at dele ud af deres viden, uden de får noget for det. Vækstchef Bjarke Wolmar, Odense Kommune, ønsker dog ikke at afsløre de konkrete tal for, hvad de enkelte talere får.

- Talere af denne kaliber har vi adgang til på særlige vilkår via Thinkers50, og normalt får talere i denne kategori fra 10.000 euro (cirka 75.000 kroner) og op efter. Gennem vores samarbejde med Thinkers50 har vi adgang til gode priser og samarbejder med de enkelte talere, siger Bjarke Wolmar.

- Vi er tidligere ude end sidste år, hvor det var første gang, vi afholdt Thinkers50, derfor har vi et godt og balanceret taler-budget, som vi er tilfredse med, tilføjer han.

Google-chef og Maersk-formand nye talere på Thinkers50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce