Godt år for Kristeligt Dagblad


Godt år for Kristeligt Dagblad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2008 blev godt år for Kristeligt Dagblad med et overskud efter skat på 1,9 millioner kroner og fremgang på nettjenesterne.

2008 blev et godt år for Kristeligt Dagblad, der fik et overskud efter skat på 1,9 millioner kroner. Året bød på tilbagegang i avisoplaget, men udviklingen blev vendt til fremgang mod årets afslutning, og den fremgang fortsætter i indeværende år, oplyser avisen i forbindelse med en generalforsamling mandag.

Omsætningen voksede i 2008 til næsten 95 millioner kroner. Avisen noterede i 2008 vækst i annonceomsætningen og en betydelig fremgang i besøgstallet på avisens tre internetsider. Trafikken voksede med 62 procent fra 152.000 unikke brugere i december 2007 til 246.000 unikke brugere i december 2008. Selskabet driver i alt ni forskellige internettjenester.

Avisoplaget ligger nu på cirka 26.000 daglige eksemplarer.

Kristeligt Dagblads ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør Erik Bjerager forventer, at den positive udvikling for avisen vil fortsætte i 2009.

- Selv om vi lever i en tid med en økonomisk tilbagegang, er der også stort fokus på religions- og værdispørgsmål. Det er Kristeligt Dagblads brede satsning på de menneskelige emner, der skaber væksten og trækker nye læsere til, siger han.

Godt år for Kristeligt Dagblad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce