Gode til at købe stort ind


Gode til at købe stort ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familien sparer blandt andet ved at lave madplaner og købe stort ind

Som det fremgår af budgettet har Julie og Jens Peter kun afsat 8000 kroner til forbrug. Spørger man professionelle bankfolk er det lidt i underkanten for en familie på fire, der både skal have tøj, mad, hårklipning og gaver.

- Men vi er ret gode til at købe stort ind. Og så laver vi madplaner, så der ikke opstår en masse dyre impulskøb. Bortset fra jule- og ferieperioder, så holder budgettet meget godt, siger Julie.

Familien prioriterer, at Marie på ni år skal gå i den lokale private Brenderup Realskole, og det koster 1700 kroner ekstra om måneden.

Medvirkende til at holde udgifterne yderligere nede er også, at familiens foretrukne ferieform er camping.

- Vi har en Münsterland fra 1977 (campingvogn, red.). Den har et dejligt fortelt, og vi elsker at tage af sted med den, griner Julie.

De vover sig dog sjældent meget længere væk end cirka en times kørsel fra Brenderup. I de senere år er turene gået til Årøsund i Sønderjylland, hvor familien har fundet en campingplads, de er vilde med.

- Her i foråret har vi helt usædvanligt været på en billig chartertur til Tyrkiet, men på vej hjem i flyveren var ungerne enige om, at det havde været meget sjovt, men de glædede sig nu også til campingturen, fortæller Julie.

Gode til at købe stort ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce