Gode råd ved jobstart


Gode råd ved jobstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hold et møde med din nye chef inden første arbejdsdag, hvor I diskuterer stillingens indhold. Diskuter også, hvor lang tid din chef forventer, at der går, før du er på omgangshøjde med dine øvrige kolleger. Du undgår megen uvidenhed og stress, hvis du ved, hvad der forventes af dig.

Vær opsøgende, når du begynder på arbejdet. Vent ikke på, at andre kommer og fortæller dig, hvor printeren står, eller hvor lønningskontoret ligger, men spørg selv. Det viser, at du er initiativrig.

Skriv ned. Hav en lille bog, hvor du noterer alle de oplysninger, du får om virksomheden. Der kan nemt gå et halvt år, før du får brug for informationerne, og til den tid har du sikkert glemt dem.

Snak med dine nye kolleger. Tag en sludder ved kaffeautomaten, spis din frokost i kantinen i stedet for på kontoret og gå med i fredagsbar. Det signalerer, at du er interesseret i arbejdspladsens sociale liv.

Hvis der er en garvet medarbejder inden for dit arbejdsområde, så udnyt det. Spørg hvordan vedkommende arbejder, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Hvis der er en forventning om, at du hurtigt er inde i stoffet, kan det være en god idé at afsætte ekstra tid til arbejdet i dine første måneder på den nye virksomhed.

Gode råd ved jobstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce