Gas skaber flere job


Gas skaber flere job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MARKEDSVÆKST: Cylindric øger omsætningen af gasflasker i Norden
Omsætning og beskæftigelse vokser støt hos gasflaske- specialisten Cylindric i Middelfart.

Siden 1999 er staben øget fra 37 medarbejdere til 55 ved udgangen af sidste regnskabs-år - og for øjeblikket er der nok at gøre for 60 ansatte.

- Beskæftigelsen svinger hen over året, men udviklingen er positiv, og vi har inden for det seneste år udvidet vores omsætning især hos olie- og gasselskaberne i Norden, oplyser administrerende direktør Erling Henriksen.

Blandt kunderne er eksempelvis Statoil og den store leverandør af industrigas AGA.

Store investeringer

Cylindrics ledelse ser med optimisme på fremtidsudsigterne. Det er også baggrunden for, at virksomheden i løbet af de næste par måneder indleder et omfattende investeringsprogram, som over tre år etapevis skal effektivisere produktionen med indførelse af mere automatik, energibesparelser og bygningsfornyelser.

Hovedaktiviteten hos Cylindric er renovering af husholdnings- og industrigasflasker til kunder i Danmark, Norden og Tyskland. Det er det speciale, som virkelig tonser både for beskæftigelse og omsætning.

Desuden driver selskabet handel med nye gasflasker. De indkøbes hos producenter i det tidligere Jugoslavien og i Polen og videresælges til kundekredsen.

Endelig har Cylindric selv udviklet og iværksat en produktion af en helt ny type gasflaske i rustfrit stål.

- De rustfri flasker har flere fordele over for de traditionelle i almindeligt stål. De er lettere og mere modstandsdygtige over for korrosion. Og så er flasken altid ren indvendig, hvilket indebærer, at den kan anvendes til gasdrevne truck, fortæller Erling Henriksen.

Indtil videre har der meldt sig en større aftager i Finland til den nye flasketype. Der satses på at finde flere aftagere i Norden, hvor det for øjeblikket flasker sig for Cylindric, der også producerer andre typer rustfri beholdere til industrien.

Gas skaber flere job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce