GN-regnskab følger forventninger


GN-regnskab følger forventninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tallene fra GN-koncernen blev i første kvartal som forventet af virksomheden, der konstaterer, at et omfattende spareprogram viser resultater.

GN-koncernen, der fremstiller høreapparater og headset til blandt andet mobiltelefoner, fik i første kvartal et resultat som forventet af virksomheden - og man fastholder uændrede forventninger til hele året. Omsætningen nåede 1,2 milliarder kroner eller omkring 200 millioner kroner lavere end samme kvartal året før. Resultatet viser et underskud før skat og afskrivninger på 65 millioner kroner.

Høreapparatvirksomheden GN Resound fastholdt i store træk omsætning og indtjening og får et overskud på 29 millioner kroner før skat og afskrivninger. Til gengæld måtte den anden del af koncernen, GN Netcom, se en tredjedel af omsætningen forsvinde, og man kom ud af kvartalet med et minus på 82 millioner kroner.

- For knap et år siden, et godt stykke tid før den økonomiske afmatning satte ind, indledte GN Netcom et vidtrækkende omstruktureringsprogram. Ved hjælp af dette har vi fjernet væsentlige omkostninger fra vores forretning. Desværre bliver den positive virkning af omkostningsreduktionerne i øjeblikket overskygget af det kraftige fald i markedet. Men vores omfattende turnaround-program er kommet godt i vej, siger Toon Bouten, adm. direktør for GN Netcom.

GN-regnskab følger forventninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce