Otte ansatte er i dag blevet afskediget - syv projektansatte bliver ikke forlænget

Som en del af den nye Strategi 2.0 har ledelsen i Udvikling Fyn i dag slanket organisationen betragteligt. Manøvren kostede otte ansatte en fyring foruden de syv projektansatte, der i samme ombæring har fået at vide, at de ikke bliver forlænget, når deres ansættelser udløber på et tidspunkt i løbet af det næste halve år. En enkelt valgte at tage imod en frivillig fratrædelsesordning.

29 ansatte - primært indenfor turisme - er derudover blevet overdraget til ejerkommuner, hvilket de har vidst siden den nye strategi blev offentliggjort før sommerferien.

- Med den tilpasning af organisationen, som nu er sket, bliver det tydeligt, at Udvikling Fyn 2.0 er en helt ny retning og en helt ny organisation. Vi mener det seriøst, når vi sammen med ejerkommunerne har sagt, at vi vil gøre tingene på en helt ny måde. Udvikling Fyn er et ambitiøst og strategisk gennemarbejdet fundament, som vi tror på vil have reel vækstskabende effekt, og nu er vi endelig i gang, siger konstitueret direktør Bettina Eriksen.

- Det betyder desværre, at vi må sige farvel til gode medarbejdere, hvilket selvsagt er rigtig kedeligt, men også helt nødvendigt for at komme af sted med det nye projekt. Vi har bestræbt os på at være så fair og klare som overhovedet muligt i processen, siger hun.

Med den nye bemanding vil Udvikling Fyn have cirka 50 ansatte.

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.

Mere om emnet

Se alle
11
Hurtigt ud: Odenses vækstchef stopper efter to måneder

Hurtigt ud: Odenses vækstchef stopper efter to måneder

1
Bettina Eriksen: - Pinligt kort tid

Bettina Eriksen: - Pinligt kort tid

Ansat: Bettina Eriksen bliver vækstchef i Odense

Ansat: Bettina Eriksen bliver vækstchef i Odense