Fynske ledere fik største lønstigninger


Fynske ledere fik største lønstigninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PENGE: Ledere i private firmaer på Fyn fik 7,6 procent mere i løn, men halter stadig efter landsgennemsnittet

Ifølge Ledernes Hovedorganisation var det bosser, chefer og ledere i fynske virksomheder, som i 2004 oplevede de største bevægelser på deres lønsedler.

Ifølge organisationens statistik gik de private ledere frem med 7,6 procent på Fyn, mens lønstigningen på landsplan i gennemsnit lå på 3,1 procent.

- Det er meget glædeligt, at vi haler ind på udviklingen i resten af landet, siger amtsformand Karsten Kjærby Christensen, Ledernes Hovedorganisation.

Mindre stigning førhen

Bag tallende gemmer sig imidlertid det "aber dabei", at de fynske chefer trods lønhoppet stadig ligger under landsgennemsnittet.

- En af forklaringerne på den store lønstigning er, at ledere i Fyns Amt oplevede en betydelig mindre lønstigning for et par år siden end kollegerne på landsplan, siger amtsformanden.

Ledere i det private erhvervsliv på Fyn tjener i gennemsnit 40.613 kr., hvilket er 1837 kr. færre end det samlede landsgennemsnit.

Vil hjælpe medlemmer

Hos de offentligt ansatte ledere er lønforskellen større, idet de fynske ledere i gennemsnit tjener 31.714 kr., mens landsgennemsnittet ligger 3063 kr. højere.

Bossernes organisation vil gerne hjælpe de fynske medlemmer til at udligne lønforskellene, og derfor opfordrer Karsten Kjærby Christiansen medlemmerne til at bruge fagforbundets lønforhandlingsråd og lønstatistikker mere aktivt.

Ledernes Hovedorganisation har på landsplan 85.000 medlemmer.

Fynske ledere fik største lønstigninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce