Fynske kommuner klar til udvikling

Så er de fynske kommuner snart klar til at trykke på samarbejdsknappen, der bl.a. skal sælge de fynske herligheder bedre udenøs.
Foto: Roland Petersen

Fynske kommuner klar til udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal de fynske kommuner beslutte, om de vil med i Udvikling Fyn

Bestyrelsen for Udvikling Fyn godkendte i aftes oplægget til den kommende formelle fælles fynske organisation for erhverv- og turisme.

Det er i juni, de 10 fynske kommunalbestyrelser skal vælge, hvorvidt deres kommune ønsker at være en del af en fælles fynsk fremtid på erhvervs- og turismeområdet.

-Med det grundlag, vi nu står med, er jeg sikker på, at de fynske kommuner vil kunne se det hensigtsmæssige i en fælles organisering og indsats på erhvervs- og turismeområdet. Især fordi vi har lyttet til alle parter. En reel etablering af Udvikling Fyn vil markere et gearskifte, så vi får prioriteret Fyns fælles udfordring med at skabe vækst og udvikling, siger Udvikling Fyns bestyrelsesformand, C.C. Nielsen.

Arbejdsgrundlaget for Udvikling Fyn bliver sendt ud til de 10 fynske kommuner den 31. maj, og bliver i løbet af juni måned behandlet i kommunalbestyrelserne. Nyborg, Svendborg, Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Odense har deltaget i arbejdet med at få udarbejdet det fælles arbejdsgrundlag for den nye organisation Udvikling Fyn.

Det helt overordnede mål for Udvikling Fyn er vende den negative udvikling og opnå vækst i velstanden på Fyn, så den når samme niveau som landsgennemsnittet.

I arbejdsgrundlaget for Udvikling Fyn bliver flere fordele oplistet, f.eks.: 

Danmarks største vækstteam uden for København

Enstrenget servicesystem med stærke samarbejdspartnere

Erfaringsgrundlag i forhold til fundraising og samarbejder lokalt, nationalt og internationalt

Lokal forankring og tilstedeværelse for alle de deltagende kommuner

Øget synlighed og koordinering med bl.a. Sydfyns Udviklingssamarbejde, Sport Event Fyn og Miljøforum Fyn

Fynske kommuner klar til udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce