Fynske job i spil: Lokale firmaer byder igen på havneudvidelse


Fynske job i spil: Lokale firmaer byder igen på havneudvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Volmer jvo@fyens.dk
Jesper Larsen
Erhverv. 

Fire konsortier prækvalificeret til at byde på udvidelsen af Lindø Port of Odense. Flere gengangere fra udbuddet, der måtte gå op, bl.a. tre firmaer med fynsk tilknytning.

Der kan blive brug for fynsk arbejdskraft, når Lindø Port of Odense til næste år går i gang med en stor udvidelse til 300-400 millioner kroner ud mod fjorden.

I det nye udbud af arbejdet har fire konsortier prækvalificeret sig. I alt fire danske firmaer er med, og tre af dem har stor lokal tilknytning.

M.J. Eriksson, som har en stor afdeling i Odense, var også med i det udbud, der måtte gå op, fordi netop M. J. Eriksson afleverede sit tilbud tre minutter for sent for tre måneder siden.

Også børsnoterede Per Aarsleff har lokal tilknytning, idet fynske Hansson & Knudsen er ejet af Per Aarsleff. Endelig har C.G. Jensen sit hovedsæde i Odense, mens Rohde Nielsen A/S har hovedkvarter i København.

De fire konsortier
En del af navnene på virksomhederne i de fire prækvalificerede konsortier går igen fra den første budrunde.De fire konsortier er:1. JV Lindø Port of Odense, konsortium bestående af Züblin A/S (DK) og Jan De Nul NV (Belgien).

2. Offshore Supply Terminal Nord Contractors (OSTNC), konsortium bestående af DEME Infra Marine Contractors NV (Belgien), M.J. Eriksson A/S (DK) og Dredging International NV (Belgien).

3. Aarsleff - Rohde Nielsen I/S, konsortium bestående af Per Aarsleff A/S (DK) og Rohde Nielsen A/S (DK).

4. BESIX - Van Oord - C.G. Jensen, konsortium bestående af NV BESIX SA (Belgien), CG Jensen A/S (DK) og Van Oord Dredging and Marine Contractors BV (Holland).

 

Godt med gengangere

I alt otte firmaer forsøgte at blive prækvalificeret, og det endte med fire. Adm. direktør Carsten Aa, Lindø Port of Odense, glæder sig over interessen for at byde på havneprojektet, som ventes påbegyndt til foråret.

- Det er en særlig glæde, at vi også har gengangere fra seneste budrunde, som på trods af annulleringen har valgt at arbejde videre ud fra det reviderede udbud, siger Carsten Aa.

Frist for at aflevere de endelige bud på udvidelsen, der blandt andet indebærer store udgravninger og opfyldning med sand, er mandag den 22. januar kl. 13.00. Buddene skal afleveres hos Lindø Port of Odense på kontoret på det tidligere Lindø-værft.

Især vil M. J. Eriksson nok tjekke afleverings-adressen en ekstra gang. Det var netop M. J. Eriksson, der kom for sent med det endelige bud den 31. august, fordi firmaets mand tog fejl af adresserne og først kørte til Lindø Port of Odenses gamle adresse på Noatunvej ved Odins Bro og derfor kom tre minutter for sent ud til hovedkontoret på Lindø.

Fynske job i spil: Lokale firmaer byder igen på havneudvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce