Fynske arkitekter udvider i Aarhus

Arkitektgruppen havde sidste år første spadestik på et stort nybyggeri på havnen i Horsens, hvor adm. direktør Robin Feddern var med. Nu åbner han og den fynskbaserede arkitektvirksomhed kontor ikke langt derfra i Aarhus. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Fynske arkitekter udvider i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitektgruppen skaber udviklingskontor i Østjylland efter at have haft fokus på København i nogle år. Firmaet vil øge væksten gennem større geografisk spredning og udvikling af nye projekter, så nu får firmaet med hovedsæde i Odense også adresse i den jyske by.

Fynskbaserede Arkitektgruppen åbner nu også et kontor i Aarhus.Arkitektgruppen, der har sit hovedsæde i Odense, udvider dermed i Østjylland efter flere års fokus på København med et udviklingskontor i Aarhus. Det nye kontor får adresse i det såkaldt Aarhus City Tower.Målet er at øge væksten i firmaet gennem en større geografisk spredning og øget fokus på udvikling af nye projekter både i hjembyen Odense og i Østjylland, lyder det fra firmaet i en pressemeddelelse.Mens man har masser af akvititet i hovedstaden er Østjylland ikke fremmed område for Arkitektgruppen, som har udviklet flere projekter i bl.a. Aalborg, Fredericia og Aarhus. I 2017 gik selskabet i jorden med første etape af et større projekt på havnen i Horsens; Havnefronten med 87 udsigtslejligheder lige ved lystbådehavnen. Selskabet, der blev stiftet tilbage i 1986, har mere end 6000 boliger på bagen i hele landet.

Fokus på hovedstaden

- I en årrække har vi primært fokuseret på Hovedstadsområdet, hvor vi for tiden har en samlet aktivitet på over 1000 boliger. Vi vil fortsat udvikle vores aktivitetsniveau i hovedstadsområdet, men glæder os til nu at videreføre den succes, vi har oplevet i København til Østjylland. Aarhus er på mange måder lige så interessant som København og byder på mange spændende udviklingsmuligheder. Med en erfaren mand på posten, er det vores mål at skabe øget vækst; både alene og i nye, lokale partnerskaber, udtaler Robin Feddern, Adm. Direktør i Arkitektgruppen.Selskabet havde ifølge 2016-regnskabet en egenkapital 206 millioner kroner.Arkitektgruppen har allerede ansat Claus Schovgaard Rasmussen som projektudviklingschef til den nyåbnede afdeling i Aarhus. Den nye afdelingschef kommer fra en lignende stilling hos CASA A/S, hvor han i syv år har været med til at udvikle flere større ejendomsprojekter som Valdemars Have og Skovbakken i Aarhus.

Fynske arkitekter udvider i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce