Fynsk reklame-bureau konkurs

Kurt Mosten, der nu starter hos Stærk i Vejle.
Foto: Robert Wengler

Fynsk reklame-bureau konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andersen & Blæsbjerg i Odense har siden sidste sommer forsøgt at finde ny kapital til firmaet. Det er ikke lykkedes, og nu er firmaet gået konkurs.

Andersen & Blæsbjerg er gået konkurs.

Det meddeler administrerende direktør Kurt Mousten mandag i en pressemeddelelse.

Han fortsætter selv i et job som kontaktdirektør hos Stærk i Vejle, som har været en af de parter, bureauet har været i dialog med omkring en rekonstruktion.

Siden sommeren 2012 har Andersen & Blæsbjerg forsøgt at finde en stærk finansiel partner, der kunne tilføre selskabet ny kapital og bidrage til, at gennemføre en nødvendig tilpasning af selskabet. Forsøget faldt negativt ud midt i december.

Samtidigt blev den vanskelige start på 2012 ikke vendt og samarbejdsophør med betydende kunder i slutningen af året fastholdt selskabet i et resultat- og likviditetsmæssig vanskelig situation.

Det gav en vanskelig start på 2013, hvor begyndende tilgang ikke kunne modsvare budgetforskydninger og frafald. Det fik banken til at lukke for kassekreditten.

Der var derfor ikke andet at gøre end at opsige alle medarbejdere - og efterfølgende fritstille dem.

Der har været forsøgt at skabe en rekonstruktion af selskabet helt frem til tirsdag i sidste uge, da et nødvendigt tilsagn blev et afslag, oplyser Kurt Mousten.

- Det har været en lang og utrolig hård tid, vi har været igennem. Ændringerne i markedet og ændringer i vores opgavers omfang og mængde har medført ændringer og tilpasning i medarbejderstaben, med et fokus på, hele tiden at kunne leverer et kvalitetsprodukt. Jeg skal beklage over for alle der er blevet berørt af situationen, ikke mindst vores dygtige og dedikerede medarbejdere, bestyrelse, kunder, leverandører og vores øvrige samarbejdspartnere, siger Kurt Mousten.

Fynsk reklame-bureau konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce