Fynsk opfinder føler sig snydt

Rudi Rusfort Kraghfra Sydfyn er godt sur på Totalkredit

Fynsk opfinder føler sig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mener Totalkredit har hugget idé om en miljøberegner til isolering af huse.

Iværksætteren Rudi Rusfort Kragh fra Sydfyn er godt gal på Totalkredit.

Som omtalt i Stiftstidende i foråret har han opfundet en miljøberegner, der kan spare husejerne for masser af varmekroner, hvis de isolerer huset.

Men han mener, at beregneren stort set er identisk med den, som Totalkredit tilbyder sine potentielle kunder, og som han selv præsenterede for Totalkredit i maj måned i år, skriver Computerworld.

Beregneren markedsføres i øjeblikket hårdt igennem TV2-reklamerne og Radio 100 FM.

Hans Energiberegneren blev lanceret på nettet i april i år.

Totalkredit modtog allerede i marts hjemmesideadressen, hvor Energiberegneren 8. april ville være tilgængelig, oplyser Rudi Rusfort Kragh

I slutningen af maj aftalte Totalkredit og Rudi Rusfort Kragh og hans virksomhed Husets Web så at lave en hensigtserklæring om et samarbejde, fortæller han:

-Men få dage senere meddeler Totalkredit, at man har valgt en anden leverandør til selskabets efterårskampagne. Det er jo vilkårene. Og det var fint nok. Indtil jeg så, hvad de havde lavet, siger Rudi Rusfort Kragh til Computerworld.

Han hæfter sig ved, at Totalkredits miljøberegner stiller de samme spørgsmål, som hans Energiberegneren.

- De har ladet sig inspirere så kraftigt af min løsning, at jeg må spørge, om det er kinesiske eller danske forhold, vi har at gøre med her. Og de har ikke engang forbedret konceptet, siger Rudi Rusfort Kragh til Computerworld.

Rudi Rusfort Kragh tilbød, at selskabet kunne købe Energiberegneren for 400.000 kroner, men Totalkredit valgte en anden leverandør.

Totalkredit har ladet et advokatfirma gennemgå sagen.

Advokatfirmaet mener ikke, at der er foregået brud af ophavsretlig karakter.

Ifølge Computerworld har advokatfirmaet Johan Schlüter 2. september fremsendt et forslag til en forligsaftale på vegne af Totalkredit, hvor Rudi Rusfort Kragh og Husets Web tilbydes 50.000 kroner mod at overlade alle rettigheder til ordet "-beregneren".

Se artikel i Computerworld

Fynsk opfinder føler sig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce