Fynsk olie-kæmpe udvider


Fynsk olie-kæmpe udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VÆKST: United Shipping i Middelfart bygger kontorhus på 1700 kvadratmeter

Middelfarts oliekæmpe, United Shipping & Trading Company, er ved at sprænge alle rammer. Koncernen har ikke længere plads nok i hovedsædet på Strandvejen.

Derfor går virksomheden inden længe i gang med at opføre et helt nyt kontorhus i tilknytning til det bestående. Koncernen sælger bunkers og smøreolie til skibsfarten på alverdens have og havde sidste år en samlet omsætning på næsten 20 milliarder kroner

Prisen er tys-tys

Det bliver en fritliggende bygning i to etager på 1700 kvadratmeter, inklusive 600 kvadratmeter kælder, oplyser den byggeansvarlige, teamleder Henrik Zederkof fra koncernen.

Prisen for projektet ønskes ikke oplyst.

Også auditorium

Nybygningen skal rumme koncernens tankskibsrederi Unitankers A/S og selskabets eget it-firma, Outforce IT A/S, der fra alene at servicere på de indre linjer nu ekspanderer med store eksterne kunder. Også det 50 procent ejede reklamebureau Rechnietzer A/S fra Kolding flytter ind. Umiddelbart vil 35-40 personer befolke bygningen, der er dimensioneret med fortsat vækst for øje.

Ud over kontorer rummer bygningen også et auditorium til undervisning af medarbejdere og til præsentationer.

Kontorhuset, der adskiller sig i design fra det eksisterende domicil, er tegnet af arkitektfirmaet Karl Rosenberg Rasmussen, Middelfart.

Der blev holdt licitation over byggeriet i sidste uge, og en kontrakt ventes underskrevet inden for to uger, hvorefter byggeriet kan gå i gang. Det er hensigten, at bygningen allerede skal være klar til indflytning i april næste år.

Fynsk olie-kæmpe udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce