Fynsk luksus fusionerer

Summerbird og Løgismose arbejder tæt sammen i Tivoli, hvor der blandt andet laves friske luksus-flødeboller.

Fynsk luksus fusionerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fynske Grønlykke-virksomheder får én fælles direktør udefra.

Familien Grønlykke på Sydvestfyn slår sine virksomheder sammen i én koncern og ansætter en erfaren direktør udefra til at drive den nye enhed.

Koncernen får en omsætning på 350 millioner kroner og 260 ansatte.
Det fremgår af en pressemeddelelse, som familien offentliggjorde sent mandag aften. Her står der:

"Nu samler familien Grønlykke alle sine aktiviteter i en ny koncenstruktur.
- Formålet med at samle alle vores aktiviteter i en koncernstruktur, er at sikre den forsatte strategiske udvikling af virksomheden samt i højere grad at opnå synergier selskaberne imellem, siger Jacob Grønlykke."

Først og fremmest er der tilsyneladendet tale om en fusion af to, store enheder - chokoladefabrikken Summerbird på den ene side og Løgismose A/S, der bl.a. omfatter Falsled Kro, Restaurant Kong Hans og Løgismose Mejeri, på den anden side.

Hidtil har Summerbird hovedsageligt været ejet af Mikael Grønlykke. Løgismose A/S har været ligeligt ejet af ham og hans fire brødre, Jacob, Jeppe, Christian og Thomas.

Samtidig har brødrene fra 1. november ansat en direktør udefra for hele koncernen. Det er Jesper Uggerhøj, der senest har været Senior Vice President for Toms Gruppen og tidligere har været ansat i Arla.

- Det var vigtigt for familien at finde en direktør med en international baggrund der kan udvikle koncernen, som samtidig har godt kendskab til nogle af vores vigtigste forretningsområder som chokolade og mejeriprodukter, siger Jacob Grønlykke ifølge pressemeddelsen.

Løgismose-koncernen har i år ekspanderet kraftigt gennem en stor satsning i Tivoli i København. Desuden er koncernen gået i samarbejde med svenske Skånemejerierne, som har købt 25 procent af Løgismose Mejeri.

Jesper Uggerhøj - ny direktør for et samlet Løgismose.
Jesper Uggerhøj - ny direktør for et samlet Løgismose.
Foto: Løgismose

Fynsk luksus fusionerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce