Fynsk juicegigant får tyske millioner: - Rynkeby har en meget lys fremtid

- Det er turbulent tid med store forandringer i hele organisationen, som påvirker alt fra produktion til kultur, men det er også en omstilling, som gør, at Rynkeby har en meget lys fremtid, siger Rynkebys direktør, Peter Frank Andersen. Foto: Michael Nørgaard

Fynsk juicegigant får tyske millioner: - Rynkeby har en meget lys fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Ny tysk ejer investerer trecifrede millionbeløb i nye produkter, it og ansatte i Rynkeby Foods i Ringe, som har fået 30 nye ansatte inden for det seneste år.
  • Det koster på bundlinjen lige nu, men når de mange forandringer har lagt sig, står virksomheden endnu stærkere, siger ny direktør.

154 millioner kroner i nye produktionsfaciliteter, nye produkter som friskpresset juice, 30 nye ansatte, et helt nyt it-system og ikke mindst en nye direktør, som er den første nye mand på den post i 17 år.

Juicekartonen bliver rystet godt og grundigt hos den fynske juice-og sagtgigant Rynkeby Foods i disse år, efter at den europæiske juice-koncern Eckes-Granini Group overtog den midtfynske virksomhed for to år siden.

De mange forandringer sætter både sit præg på kulturen og ikke mindst bundlinjen hos den fynske virksomhed, der sidste år kom ud med et underskud på ni millioner kroner efter skat. Til gengæld voksede omsætningen fra 712 millioner til et godt stykke over en milliard kroner.

Den nye direktør, Peter Frank Andersen, som tiltrådte 1. december efter 17 år med Jørgen Dirksen i førersædet, kalder da også sin første tid i firmaet lettere turbulent, men han er ikke i tvivl om, at det bliver godt og lyst i fremtiden for Ringe-virksomheden.

DAGENS LEDER

Begraves i dag: OUH flager på halv - læger mindes kollega med et minuts stilhed
0

OUH flager onsdag middag på halv til minde om lægen Kristian Rørbæk Madsen, som blev kendt for...

- Det er en turbulent tid med store forandringer i hele organisationen, som påvirker alt fra produktion til kultur, men det er også en omstilling, som gør, at Rynkeby har en meget lys fremtid, siger han.

Med de mange investeringer, som bl.a. betyder, at der for første gang i lang tid bliver presset frisk juice i produktionen i Ringe, understreger den nye tyske ejer, at man ser Fyn og Ringe som den nye base for den videre nordiske forretning i koncernen, som Rynkeby Foods er blevet del af, siger han.

Fynsk juicegigant får tyske millioner: - Rynkeby har en meget lys fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce