Fynsk gazelle sprang helt ud af listen

Gazelle Henrik Nørregaard sprang helt ud af listen.

Fynsk gazelle sprang helt ud af listen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Ingeniør Teknik ApS har haft en vækst, der berettiger til en plads på top-ti-listen

Det går rigtig godt i Odense-virksomheden Dansk Ingeniør Teknik ApS, der blev startet af Henrik Nørregaard i 2003. Det går så godt, at virksomheden egentlig er berettiget til en plads blandt de 10 bedste i Børsens Gazelle-væddeløb - men Dansk Ingeniør Teknik optræder overhovedet ikke på listen over Gazeller i delregion Odense.

- Vi har haft en vækst på 675 procent over fire år, hvilket ville have givet os en placering i top ti, siger Henrik Nørregaard.

- Når kravet om medarbejdere over 10 også er opfyldt, ville det have givet en femte plads i delregion Odense.

Men den fynske gazelle springer åbenbart så hurtigt, at den ikke er blevet indfanget.

- Det er korrekt, at Dansk Ingeniør Teknik til en plads blandt de 10 bedste i delregion Danmark, siger Frederik Olesen fra Greens Analyseinstitut, som fanger gazeller ind for dagbladet Børsen.

- Men det er ikke noget perfekt system, og da vi indsamlede oplysningerne, var der kun kommet tre årsregnskaber fra Dansk Ingeniør Teknik, siger Frederik Olesen.

I virkeligheden var der sendt fire årsregnskaber, og nu vil man rette på den officielle gazelle-liste, så Odense-virksomheden får sin retmæssige plads.

Dansk Ingeniør Teknik løser primært opgaver for større koncerner, og er på de fire år vokset fra tre til 16 medarbejdere. Firmaet er inddelt i fire kompetencecentre: vedligeholdsstyring, Supervision, inspektion og ingineering.

Seneste årsregnskab viser et bruttoresultat på 13 millioner, og et overskud på to millioner. Egenkapitalen er 2,4 millioner.

Fynsk gazelle sprang helt ud af listen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce