Tysk skibsværft belønner Dampa med eftertragtet leverandørpris for bl.a. professionalisme, troværdighed og kvalitet

Som blot det andet danske firma i historien har Tommerup-virksomheden Dampa modtaget et stort skulderklap fra tyske Meyer Werft, der laver krydstogtskibe i luksusklassen. Det er sket i form af leverandørprisen "Årets partner", der uddeles hvert år i fire forskellige kategorier.

Dampa, der laver brandsikrede loftpaneler til skibe og færger, har fået hæderen i indretningskategorien for at have udmærket sig ved en høj grad af professionalitet, troværdighed og hjælpsomhed og for at være åbne over for ændrings- og forbedringsforslag. De er udvalgt blandt omkring 2000 leverandører til den ene af de fire loyalitetspriser.

Netop argumenterne for at tildele hæderen til Dampa er dem, der gør mest indtryk på den fynske direktør, Michael Nykjær.

- De viser, at vi lykkes med det, vi arbejder for dag og nat på fabrikken. Prisen er et skulderklap for vores fokus på at have kunden i centrum, og når en vægtig spiller som ­Meyer Werft kan se, at vi gør en forskel, kan vi kun være tilfredse, siger han.

I samarbejde med Meyer Werft har Dampa optimeret flere processer fra teknisk specifikation til pakning af de færdige loftpaneler, og det er blandt andet det samarbejde, der har påvirket prisdygtighed, pålidelighed og kvalitet i en positiv retning.

Den anden danske virksomhed, der har været "Partner des Jahres" er Blücher Metal A/S, der vandt i 2011.

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.