Fynsk ejendomsmand lader selskab gå konkurs

- Det var en umulig sag, og forsikringsselskabet­ er ikke til at snakke med, så jeg synes ikke, at der er grund til at sende flere penge efter den, ­siger Michael Nissen, der leder en stor ejendoms­koncern fra sin gård i Røjle. Privatfoto

Fynsk ejendomsmand lader selskab gå konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Nissen lukker et datter­selskab efter at have tabt en sag mod forsikringsselskab

Forsikringsselskabet vandt sagen, men selskabets gevinst bliver sparsom.

Sådan ser det ud efter en flere år lang sag mellem et forsikringsselskab og ejendomsmanden Michael Nissen fra Røjle ved Middelfart.

I sidste uge gik Selskabet af 03.09.2015 ApS, der tidligere hed Nissen Group I, konkurs.

Det var et af datterselskaberne i Michael Nissens store ejendomskoncern.

Ifølge ejeren har han ladet selskabet gå ned for at slippe for et krav fra et forsikringsselskab. Michael Nissen oplyser, at selskabet var uden aktivitet og ejendomme, og at konkursen kun er gået ud over forsikringsselskabet.

"Ellers ikke min politik"

- Det er ellers ikke min sædvanlige politik. Jeg har aldrig lukket et selskab med tab for en kunde, og det er heller ikke sket her, forsikrer han.

Den aktuelle sag drejer sig om en strid om et hus på Kildehøj mellem Middelfart og Strib. Ifølge Michael Nissen var der et problem med byggeriet, som han havde leveret.

Han tilbød at rette fejlen og løse problemet.

Men ifølge Nissen afviste forsikringsselskabet hans tilbud, fordi det ville have problemet løst på en anden og meget dyrere måde.

Han husker ikke de præcise beløb, men der var en forskel på et stykke over en million kroner.

Og regningen skulle betales af Michael Nissens selskab.

Retten gik imod Nissen

Den strid fortsatte i et par år og er blevet afgjort i retten, der gav forsikringsselskabet medhold.

- Jeg har forsøgt at lave forlig med forsikringsselskabet, men det har afvist. Og jeg synes altså ikke, at kravet var rimeligt, siger Michael Nissen.

- Så talte jeg med min bestyrelse, og vi blev enige om, at der ikke var nogen grund til at smide gode penge efter en dårlig sag. Derfor lod vi det gå konkurs, siger Michael Nissen.

Kun én kreditor

Ved en konkurs skal kreditorerne dele de værdier, der er i selskabet. Ifølge Michael Nissen er det kun det pågældende forsikringsselskab, der er kreditor.

Til gengæld er der ikke mange værdier at hente. Selskabet har ejet nogle ejendomme, men ifølge Michael Nissen er de solgt.

I det efterhånden gamle regnskab for 2013/14 har det konkursramte selskab gæld til både moderselskabet og banken. Men det er ikke længere tilfældet, forsikrer ejeren.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra konkursboets kurator.

Fynsk ejendomsmand lader selskab gå konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce