Fyns erhvervsliv på krigsstien

Blandt de fynske virksomheder, der levere til forsvaret er Falck Schmidt Defence Systems og Roshield
Foto: Christian Brandt

Fyns erhvervsliv på krigsstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil have del i milliarderne fra forsvars- og antiterrorindustrien

Militær og antiterror er begge store brancher, der køber ind for milliarder af kroner. De leverancer skal fynske virksomheder blive bedre til at få del i.

Hvordan, virksomhederne får foden indenfor på disse lidt specielle markeder, bliver der nu holdt et større seminar om i Forskerparken i Odense den 31. oktober. Seminaret er arrangeret af Erhvervsservice Odense i samarbejde med Erhvervs- og Byggestyrelsen, Center for Sikkerheds- industrien, CenSec, og Forsvars- og Aerospaceindustrien, FADS, en del af Dansk Industri.

På kort sigt er målet med heldagsmødet at etablere et lokalt sikkerheds- og forsvarsteknologisk netværk af virksomheder med interesse i dette lukrative marked.

På længere sigt skal mødet styrke fynske virksomheders markedsposition, produktudvikling og kompetencer/forskning væsentligt i branchen.

Seminaret om forretningsmuligheder i sikkerheds- og forsvarsindustrien er inspireret af en minikonference, som Odense-virksomheden Almexa ApS havde arrangeret i juni.

Almexa fortæller på seminaret om deres erfaringer som underleverandør til forsvarsindustrien, og der kommer erfaringer fra en række andre fynske virksomheder som: Falck Schmidt Defence Systems og Roshield i Tommerup.

Fyns erhvervsliv på krigsstien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce