Fynboerne: Facebook vil gøre gavn på Fyn


Fynboerne: Facebook vil gøre gavn på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Facbooks nye datacenter er en stor fordel for Fyn og Odense. Det mener de deltagere i Café Stiften, som vi talte med.

Brødtekst


Tormod Tønnesen, Odense: - Jeg deltager i Café Stiften, fordi det er svært at få noget at vide om Facebooks byggeri. Jeg har endda været privat sammen med en ansat til en fest, men jeg kunne intet få ud af ham, så de holder virkelig tæt.
Datacentret bliver en stor fordel for os allesammen, fordi det sikrer omtale og giver Odense et godt image. Det gælder også hos odenseanerne som i mange år har været overdrevent kritiske over for deres egen by, selv om turisterne har været glade for den.

Tormod Tønnesen, Odense: - Jeg deltager i Café Stiften, fordi det er svært at få noget at vide om Facebooks byggeri. Jeg har endda været privat sammen med en ansat til en fest, men jeg kunne intet få ud af ham, så de holder virkelig tæt. Datacentret bliver en stor fordel for os allesammen, fordi det sikrer omtale og giver Odense et godt image. Det gælder også hos odenseanerne som i mange år har været overdrevent kritiske over for deres egen by, selv om turisterne har været glade for den.


Henrik Bay, Mesinge: - Jeg deltager i Café Stiften, fordi jeg er nysgerrig - og så har jeg noget udlejning, hvor det kunne være fint med nogle lejere fra Faccebook.
Jeg tror datacentret vil kaste meget mere af sig til byen og øen. Når byggeriet er færdig, vil der stadig være mange job i vedligehold, service og den slags. Og det vil altid være en fordel for en by at være forbundet til et navn, der er kendt i hele verden.
Jeg har svært ved at se nogen ulemper - det skulle da lige være, at et datacenter måske kan være et oplagt mål for en form for angreb.

Henrik Bay, Mesinge: - Jeg deltager i Café Stiften, fordi jeg er nysgerrig - og så har jeg noget udlejning, hvor det kunne være fint med nogle lejere fra Faccebook. Jeg tror datacentret vil kaste meget mere af sig til byen og øen. Når byggeriet er færdig, vil der stadig være mange job i vedligehold, service og den slags. Og det vil altid være en fordel for en by at være forbundet til et navn, der er kendt i hele verden. Jeg har svært ved at se nogen ulemper - det skulle da lige være, at et datacenter måske kan være et oplagt mål for en form for angreb.


Hanne Wozny, Odense: - Jeg vil gene vide mere om, hvad Facebook er for en virksomhed, derfor er jeg her i dag.
Jeg er blandt dem, der tror meget på, at datacentret vil få stor betydning for beskæftigelsen på Fyn i form af den effekt, det får på omverdenen.
Generelt har jeg et positivt syn på virksomheden. Den betyder, at man følger mere med i hinandens liv - for eksempel i den lidt fjernere families. Man kan jo bruge den som man vil og selv afgøre, hvad og hvor meget man vil slå op.

Hanne Wozny, Odense: - Jeg vil gene vide mere om, hvad Facebook er for en virksomhed, derfor er jeg her i dag. Jeg er blandt dem, der tror meget på, at datacentret vil få stor betydning for beskæftigelsen på Fyn i form af den effekt, det får på omverdenen. Generelt har jeg et positivt syn på virksomheden. Den betyder, at man følger mere med i hinandens liv - for eksempel i den lidt fjernere families. Man kan jo bruge den som man vil og selv afgøre, hvad og hvor meget man vil slå op.


Ulrik Nørregaard, Odense: - Jeg tror, at Facebooks datacenter giver flere unge på Fyn lyst til at søge ind på de tekniske og it-mæssige uddannelser, og dermed vil tilstedeværelsen løfte vores egn meget. Hvis mange unge søger ind her, vil der komme flere uddannelser i den retning, og så vil virksomhederne også søge hertil.
På verdensplan betyder det meget, at Facebooks første helt grønne datacenter kommer til at ligge i Odense. Det vil få mange andre til at se til Fyn og Danmark, fordi de også gerne vil have en grøn profil.

Ulrik Nørregaard, Odense: - Jeg tror, at Facebooks datacenter giver flere unge på Fyn lyst til at søge ind på de tekniske og it-mæssige uddannelser, og dermed vil tilstedeværelsen løfte vores egn meget. Hvis mange unge søger ind her, vil der komme flere uddannelser i den retning, og så vil virksomhederne også søge hertil. På verdensplan betyder det meget, at Facebooks første helt grønne datacenter kommer til at ligge i Odense. Det vil få mange andre til at se til Fyn og Danmark, fordi de også gerne vil have en grøn profil.


Bo Mouritzen, Odense: - Jeg er kommet til Café Stiften, dels fordi jeg er almindeligt interesseret, og dels fordi jeg leverer møbler, og det kunne jo være fint for mig, at få leverancen til datacentret, når de skal til at indrette det.
Jeg tror, at datacentret bliver meget positivt for Odense og Fyn. Det vil få en positiv effekt på beskæftigelsen, fordi det tiltrækker flere virksomheder til området.

Bo Mouritzen, Odense: - Jeg er kommet til Café Stiften, dels fordi jeg er almindeligt interesseret, og dels fordi jeg leverer møbler, og det kunne jo være fint for mig, at få leverancen til datacentret, når de skal til at indrette det. Jeg tror, at datacentret bliver meget positivt for Odense og Fyn. Det vil få en positiv effekt på beskæftigelsen, fordi det tiltrækker flere virksomheder til området.

Fynboerne: Facebook vil gøre gavn på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce