Fynbo i spidsen for norsk tilflytter i Odense

Nikolaj Bjørn Eriksen, som bor i Odense, skal som dansk direktør stå i spidsen for norske Element Logics nyetablerede afdeling i byen. Foto: PR

Fynbo i spidsen for norsk tilflytter i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den norske automationsvirksomhed Element Logic, som har afdelinger i Sverige, Finland, Tyskland og Norge, etablerer dansk hovedkontor i Odense - dansk direktør bliver lokale Nikolaj Bjørn Eriksen, der skal stå i spidsen for den danske salgsafdeling for firmaet, der leverer og integrerer lagerløsninger.

Den norske virksomhed Element Logic træder nu ind i rækken af robot- og automationsvirksomheder i den fynske klynge, når Odense bliver hovedkvarter for virksomheden fra den lille norske by Kløfta lidt nord for Oslo.

Virksomheden har i løbet af de seneste få år oplevet en kraftig vækst og har i dag afdelinger i Sverige, Finland og Tyskland. Nu er Danmark med på listen, efter at firmaet de senere år har solgt sine lagerløsninger til danske kunder fra hovedkvarteret i Norge. Sidste år havde virksomheden en bruttofortjeneste på 115 millioner norske kroner og et resultat før skat på 24 millioner.

Firmaet udvider ikke blot med et dansk kontor, men har samtidigt fundet en lokal dansker til at lede indsatsen i Danmark fra Odense, hvor Nikolaj Bjørn Eriksen bliver firmaets danske direktør.

Han bor i forvejen i Odense og ser frem til at sælge lagerløsningerne fra Element Logic til endnu flere danske kunder. I forvejen bruger bl.a. Vestas og Proshop lagerløsningen Autostore fra den norske systemintegrator. Et system som den nye danske leder har store forventninger til. Se her hvordan den belgiske virksomhed Lalesse har taget Autostore i brug.

- Jeg glæder mig meget til at bygge Element Logics danske organisation op. Jeg ser et kæmpe potentiale for AutoStore, som jeg anser som markedets mest kompakte og fleksible lagerløsning, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Erfaring fra branchen

Element Logics nye lokale direktør kommer til sin nye arbejdsgiver med masser af erfaring fra branchen, da han i otte år har arbejdet med lagerløsninger hos den globale koncern Kardex, hvor han senest har været nordisk salgsdirektør.

Hans nye norske arbejdsgiver har store forventninger til sin nye leder og etableringen i Danmark, hvor ikke mindst en kraftig vækst hos de internethandlende - og dermed øget behov for lagerløsninger - har fået den norske virksomhed til at åbne et dansk kontor.

- De seneste års formidable udvikling i Norge og Sverige siger os, at tiden er moden til at etablere en organisation, der kan skabe vækst på det danske marked. Den stigende e-handel skaber behov for effektive og intelligente lagerløsninger, og dem mener vi, Element Logic kan levere, siger Håvard Hallås, salgsdirektør i Element Logic, i en pressemeddelse.

Ifølge rapporten Dansk E-handel 2017 omsatte dansk e-handel i 2017 for 83,8 milliarder kroner. Det er en vækst på 78 procent siden 2013. Det er allerede en udvikling, som også den lokale lagerrobot-virksomhed Effimat Storage Technology har haft glæde af.

Fynbo i spidsen for norsk tilflytter i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce