Fynbo-forsikring bliver større


Fynbo-forsikring bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbo Forsikring A/S fusionerer med virkning fra 1. januar 2009 med sit søsterselskab Nord Forsikring A/S. I praksis slås porteføljerne sammen i Fynbo Forsikring, og selskabet med 45-50 medarbejde får base i Odense.

Ved sammenlægningen får selskabet en samlet årlig bruttopræmieindtægt på cirka 200 mio. kroner.

- Vi får et selskab, der dækker hele forsikringsspektret og med en størrelse, der er fremtidssikret, siger direktør Ole Færch.

Ifølge direktøren er det primært et spørgsmål om at udvise rettidig omhu.

- Med sammenlægningen tager vi i god tid fat på nogle af de udfordringer, som konkurrencen mellem forsikringsselskaber, men også de stigende lovgivningsmæssige krav , stiller i de kommende år, siger han.

Velkonsolideret selskab

I forbindelse med porteføljeoverdragelsen vil direktør Bjarne Bunk fra Nord Forsikring indtræde i direktionen. Direktør Ole Færch fortsætter som selskabets ordførende direktør. Han er tillige adm. direktør i Himmerland-koncernen, der ejer begge selskaber.

Himmerlandkoncernen kom ud af 1. halvår 2008 med et minus på 1,7 mio. kr., der hovedsageligt skyldes et tab på 7,3 mio. kroner på investeringsafkastet Egenkapitalen er dog solid og pr. 30. juni 2008 opgjort til 418,8 mio. kr.

- Med en solvensdækning på 15,2 gange lovens krav er Himmerland Forsikring et yderst velkonsolideret selskab, hvilket giver en positiv baggrund for udviklingen af koncernen, siger Ole Færch. Fusionen skal godkendes af Finanstilsynet.

Fynbo-forsikring bliver større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce