Fyn skal tænke tysk


Fyn skal tænke tysk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynske virksomheder skal være bedre til at eksportere til Tyskland.

Tyskland som eksportland ligger lige for fødderne af fynske virksomheder – de skal blot være bedre til at udnytte muligheden.

Ved et arrangement i Forskerparken den 30. maj sætter Erhvervsklub Fyn, Wellfare Tech Region og Udvikling Odense fokus på det tyske markeds muligheder og udfordringer – formålet er at få de fynske virksomheder op i eksportgear.

-Tyskland er vores største, stærkeste og ikke mindst nærmeste nabo, og derfor skal Fyn selvfølgelig tænke tysk. Der er ved at komme gang i hjulene efter finanskrisen, og de fynske virksomheder skal meget gerne med på vækstvognen. Forhåbentlig kan en dag med erfaringer og inspiration fra Tysklands-eksperter skubbe til udviklingen, siger borgmester Anker Boye.

De 16 tyske forbundsstater aftager tilsammen for knapt 92 milliarder danske kroner – næsten en femtedel af den samlede danske eksport. Tysklands eksportdrevne økonomi er kommet styrket ud af finanskrisen, og væksten på 3,6 procent er den højeste indenfor EU-området – så der er al mulig grund til at satse sydpå, lyder anbefalingen fra generalkonsul i Tyskland Claus Hermansen.

Fyn skal tænke tysk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce