Fyn kan, når Varde kan


Fyn kan, når Varde kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal man tjene penge på turismen, skal turister gerne overnatte i området og helst have masser af ferieaktiviteter at vælge imellem.

I modsætning til de fynske kommuner har man i Varde Kommune netop haft succes med at få turisterne til at overnatte og dermed bruge flere penge.

Her steg antallet af overnatninger med mere end 25 procent fra 2006 til 2007 og endte på mere end en million overnatninger.

- Det er fordi vi har forfærdeligt mange overnatningsmuligheder, lyder den enkle forklaring fra Vardes borgmester Gylling Haahr (V), der dog uddyber sit svar:

- Selvfølgelig skal folk ikke kun have tag over hovedet. Vesterhavet trækker mange til, men der skal også være nogle gode aktiviteter i nærområdet.

Her har Varde fået nyt feriecenter med vandland, der kan appellere til turister hele året, og netop derfor er det lykkedes at få fat i så mange overnattende turister.

I Bogense på Fyn har man allerede vendt udviklingen og fordoblet antallet af turister på bare fem år.

- Det er kun et spørgsmål om at skabe aktivitet og overnatningsmuligheder, så skal turisterne nok komme, siger borgmester Bent Dyssemark (V), der har haft held til at få private til at investere i både moderne campingpladser og nye ferieboliger ved havnen i Bogense.

Fyn kan, når Varde kan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce