Fusionsforbud ankes ikke


Fusionsforbud ankes ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrencestyrelsens forbud mod en fusion blandt vvs-grossister bliver ikke anket, har selskaberne bag fusionen besluttet.

Konkurrencerådets forbud mod en fusion blandt vvs-grossister bliver ikke anket. Selskaberne J-F. Lemvigh-Müller Holding og Brødrene A & O Johansen A/S, der er sælger i fusionen, har ikke kunnet nå til enighed om vilkårene for at forlænge deres aftale, oplyser J-F. Lemvigh-Müller Holding.

Rådet besluttede den 14. maj, at man ikke kunne godkende den planlagte fusion. Dermed blev der for første gang i Danmark nedlagt forbud mod en planlagt fusion.

Ifølge planen skulle J-F. Lemvigh-Müller overtage den bestemmende aktiepost i A & O Johansen, som derefter skulle fortsætte som selvstændigt selskab i Lemvigh-Müller-koncernen.

Men fusionen ville skade konkurrencen på markederne for vvs-artikler og el-artikler, vurderer myndighederne. Fire vvs-grossister ville blive til tre, og markedet for el-artikler ville samle sig om to leverandører mod nu tre.

Den afgørende anstødssten var, at virksomhedernes tilbud om for eksempel frasalg af forretningssteder har været for dårlige.

Fusionsforbud ankes ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce