Fuld fart på DSV


Fuld fart på DSV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Transportkoncernen DSV fordobler overskuddet, samtidig med at topchef Kurt K. Larsen overtager posten som bestyrelsesformand.

Den danske transportkoncern DSV har fået sat skub i regnskabstallene med et halvårsresultat, der er næsten dobbelt så godt som året før. Efter årets første seks måneder lander DSV på et overskud før skat på 1,2 milliarder kroner.

Der er dog intet, der tyder på, at DSV har tænkt sig at hvile ovenpå det gode resultat. Selskabet er allerede i fuld sving med skabe masser af vækst ved at købe den belgiske konkurrent ABX for omkring 5,6 milliarder kroner. Går den handel som ventet på plads senere på året, vil DSV fortælle nyt om forventningerne til fremtiden.

Halvårsregnskabet kommer samtidig med at topchef Kurt K. Larsen overtager posten som bestyrelsesformand fra Palle Flackeberg. Jens Bjørn Andersen er ny administrerende direktør, og han varsler flere opkøb.

- Vores branche er ret ukonsolideret. Vi vil gerne være med, og der er masser af virksomheder med potentiale, men det behøver ikke være i Europa, siger Jens Bjørn Andersen til Berlingske Tidende.

Fuld fart på DSV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce