Fritz Schur afviser hurtigt SAS-salg


Fritz Schur afviser hurtigt SAS-salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAS-formanden Fritz Schur afviser, at der er decideret forhandlinger om salg til Lufthansa. Ingen deadline for undersøgelse af muligheder.

SAS' bestyrelsesformand Fritz Schur føler efter 11 dage, at rygterne om et forestående salg af det skandinaviske luftfartsselskab til Lufthansa har taget overhånd. Et hurtigt salg er ikke på tale.

- Jeg hørte i dag, at nogle peger på, at SAS bliver overtaget på torsdag. Til det kan jeg bare sige, at jeg skal på vintur på torsdag. Det har hele tiden været planen, og det er det stadig. Derfor sender vi en meddelelse ud for at fortælle, at det her er helt overdrevet, siger Fritz Schur til Business.dk.

Pressemeddelelsen fra SAS er meget kortfattet og understreger, at der er ikke er truffet beslutninger, og at der ikke er nogen deadline.

- Det må understreges, at der er ikke er truffet nogle beslutninger, og der er på nuværende tidspunkt ikke sat en dato for en sådan beslutning, skriver SAS.

Herudover har formanden ikke den store lyst til at fortælle, hvad der foregår bag de lukkede døre.

- Vi ser som sagt på strukturelle forhold. Det gør alle i flybranchen i disse dage, så det er der ikke noget specielt i. Vi er ikke i forhandlinger. Vi fører løse samtaler med forskellige parter, men alle snakker med alle i disse dage, siger formanden.

Fritz Schur afviser hurtigt SAS-salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce