Freeway køber boligportal


Freeway køber boligportal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Internetkoncernen Freeway går nye veje efter Nyhedsavisens lukning. Koncernen køber sig ind i boligportalen Lejebolig.dk.

Internetkoncernen Freeway køber sig ind i et af Danmarks største annoncemarkeder for lejeboliger, Lejebolig.dk.

Direktør i Lejebolig.dk, Michael Eggert, har høje forventninger til det nye makkerskab med Freeway.

- Vi har klart styrket vores position med Freeway som ny medejer. Freeway har formået at skabe nogle af Danmarks mest besøgte og populære tjenester på Internettet, og det vil vores kunder kunne drage stor fordel af. Kombineret med vores viden om markedet for lejeboliger, forventer vi derfor at kunne udvikle forretningen betydeligt i samarbejde med Freeway, siger Michael Eggert.

Freeway er en af Danmarks største internetkoncerner og står blandt andet bag portaler som Dating.dk, Arto.dk og Trendsales. Virksomhedens websites genererer hver måned samlet omkring en milliard sidevisninger. Freeway var en del af ejerkredsen bag gratisavisen Nyhedsavisen, som blev erklæret konkurs for knapt en måned siden, og driver fortsat netavisen avisen.dk.

På Lejebolig.dk kan udlejere og boligsøgende annoncere for og efter ledige lejeboliger. Annoncetjenesten havde sidste år over 15.000 annoncer. Virksomheden ejer desuden Andelsplus.dk og Erhvervslokaler.dk

Freeway køber boligportal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce