Franarret 32.699 kroner af jakkesælger

Crossed arms

Franarret 32.699 kroner af jakkesælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er væltet ind med henvendelser til Fyens.dk efter en omtale i sidste uge af en jakkesælger med et lidt for godt tilbud.

Mange fynboer har tilsyneladende mødt en velklædt, italiensk mand, som altid lige kommer fra en tøjmesse - og nu har brug for at få solgt en habit eller et par Armani-læderjakker, inden han skal med flyet hjem til Milano.

Siden Fyens Stiftstidende og Fyens.dk i sidste uge omtalte et møde med manden, er det strømmet ind med mails og telefonopkald fra fynboer, der har mødt manden. I mange tilfælde er manden begyndt med at spørge om vej, men hurtigt får han samtalen til at handle om noget tøj, som han har i overskud og gerne vil sælge billigt.

Og manden - eller mændene, for det er uvist, om der er tale om flere tøjsælgere - er ikke noget nyt fænomen. Flere læsere fortæller til Fyens.dk, at de har oplevet jakkesælgeren flere gange med års mellemrum.

Et par læsere har meldt manden til politiet - men indtil nu uden resultat. En af dem er en mand, der mødte den italienske jakkesælger i København i januar sidste år. Her præsenterede jakkesælgeren sig som Mario.

Fattede ikke mistanke

Hans historie var, at han efter at have været til modemesse i Bella Centret havde et par læderjakker i overskud, som han gerne ville forære væk. Læseren, som ønsker at være anonym, var imidlertid også på udsalgs-jagt efter en habit.

Sådan en havde den italienske jakkesælger i sin bil, og læseren købte den for 5000 kroner.

Nu skulle italieneren også have en gave med hjem til sin kone - og han havde også brug for en ny computer.

"Jeg havde ingen mistanke - manden var jo velklædt, beleven og havde pæne manerer," skriver læseren til Fyens.dk.

Derfor accepterede han at lægge ud for italieneren - i alt 32.699 kroner.

"Sent på aftenen så jeg på Kastrup Lufthavns hjemmeside - og kunne konstatere, at der slet ikke afgik fly til Milano den aften. Først da fattede jeg mistanke," skriver læseren videre.

Da han næste morgen fandt ud af, at modemessen i Bella Centret først var ugen efter, forstod han, at han var blevet snydt. Det lykkedes ham ikke at få standset betalingen med kreditkortet, men sagen blev meldt til Københavns Politi.
Fakta
Har du været i kontakt med en "jakkesælger", så ring til redaktionen på 6545 5110 eller send en mail til webred@fyens.dk

Lille og tyk, spinkel og slank

Læserens signalement af den italienske jakkesælger lyder: Spinkel af bygning, slank og cirka 165 centimeter høj med krøllet hår, brune øjne og et "tydeligt italiensk" ansigt.

Andre læsere har beskrevet jakkesælgeren som en lille og kraftig mand, så det kan ikke udelukkes, at der er flere jakkesælgere på spil.

Fælles for de henvendelser, som Fyens.dk har fået, er, at manden kører i en udlejningsbil.

Franarret 32.699 kroner af jakkesælger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce